2015. november 11., szerda

Egy hét múlva érkezik a Kiválasztott 2. része a mozikba!

Esténként 20:00-kor kerülnek majd ki a visszaszámlálós képek, hiszen sok moziban már jövő szerda este 8-kor elkezdődnek az első vetítések. 
Arra szeretném felhívni még mindenki figyelmét, hogy sokszor reménytelen olyan színnel írni a képre, hogy minden részen szépen látszódjon. Kérem a tavalyi cseszegetéseket az idén mellőzni. Köszi előre is :)


5 megjegyzés:

  1. És eljött az utolsó visszaszámlálás! :'( Nagyon vártam már! :) Ez a jelenet nagyon tetszett a könyvben, szóval nagyon várom! :D

    VálaszTörlés
  2. Igazából lehet olyan színnel írni, ami látszik mindenhol (itt pl rózsaszín, lila, kék stb), de az baromi hangulatromboló. Inkább ne látszódjon az a két betű!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, persze én is a jó ízlés határán belül gondolkodok :)
      Csak tavaly rengeteg kritika ért és idén is szaladok bele olyanba, hogy egyszerűen egy-egy képrészleten az egyébként hangulatilag odaillő színek nem látszódnak. Próbálom kihozni a maximumot a dologból, de nem vagyok grafikus és időmilliomos sem.

      Törlés
    2. Hát igen, itt a képek alapján az uralkodó színek ugye a fekete és a szürke, és ehhez a komorsághoz nem illik egy színes felirat. De itt pont illik ez a világos árnyalat. Azért sok sikert, akinek meg nem tetszik, ne nézegesse! :)

      Törlés
  3. a Híres Dió. :) A könyvben de gyűlöltem aki meglőtte Katnisst

    VálaszTörlés