2015. november 17., kedd

1 nap A Kiválasztott 2. rész moziverziójáig

Holnap este vége a várakozásnak. Emlékszem, mióta elkezdtem az oldalt, mindig vártunk valamire. De most vége lesz. Bármennyire is várom a végét, keserédes érzés. Pontosan. Ahogy a szereplő színészek is mondják folyvást. 


Az oldal azért még pörög egy darabig, legelőször is holnap este kikerül a Vélemény Rovat is, ahol mesélhettek majd arról, Nektek hogyan tetszett a film. Tudjatok arról is, hogy a hétvégén - várhatóan vasárnap délután néhány órára - kiteszem a chatet, hogy kicsit még szabadabban beszélgethessetek a filmről.

8 megjegyzés:

  1. Hát holnap elérkezik az, amire már mindenki várt! :) Fájó szívvel fogok bemenni pénteken a moziba, mert ez az utolsó rész, és fájó szívvel fogok kimenni, mert vége van! De egy biztos, hogy nagyon, de nagyon várom már, és annak is örülök, hogy sikerült kibírnom azt, hogy a második előzetes után (kivéve a Primes) nem néztem meg trailert, tv spotot, jelenetet. Tavaly eléggé nehéz volt, de most már könnyebben ment, és biztos vagyok benne, hogy megérte! :) Holnapra mindenkinek jó szórakozást kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen, hogy holnap ilyenkor már kifelé jövök a moziból. Alig várom már, még sosem voltam imax moziban! Emlékszem, kicsit több, mint 1,5 éve a Futótűz DVD megjelenésekor találtam ide és egész nyáron a kiv 1-et vártam. És most itt a második, a befejező rész, pedig akkor mennyire távolinak tűnt.
    Tényleg keserédes érzés búcsúzni az Éhezők viadalától, de szerintem én teljesen akkor fogok elbúcsúzni tőle, amikor az oldal is leáll majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ezt írod, mert nekem kell majd egy leállási időszak. Erre jó lesz a fanfic, ami már jön vasárnaptól és vannak ötleteim. :)
      Persze tudom, tavaszra eljön az az idő, amikor már nem lesz utánpótlás frissből, akkor fogom azt érezni, hogy vége. De ami félre van téve, azt még le akarom fordítani, ki akarom tenni és még jön a DVD.
      Remélem, nem leszek egyedül az oldalon, bár úgy kezdtem, és azt is kibírtam :)

      Törlés
    2. Én biztosan itt leszek és szerintem nem leszek egyedül:)

      Törlés
    3. Áhh nem bírom. Ma görcsben volt már a gyomrom. Tényleg hihetetlen hogy itt a vég. Kata akkor majd találkozunk:)

      Törlés
    4. Hogy mehetsz Imax.ba holnap, ha az csak 26-tól van? :| :o premier előtti? nem mindenkinek?

      Törlés
    5. Van egy premier előtti vetítés holnap a Simple szervezésében (volt az oldalon, amelyre jegyet nyertek többen is) és aztán megy csak 26-tól.

      Törlés
  3. Mindenkinek jó mozizást mára!!! :) :) És eljött ez a nap is :) :)

    VálaszTörlés