2012. október 28., vasárnap

Innen-onnan, 40.

Ha már nagyon izgalmas, forgatáshoz közeli hír nincs, nézzünk szét, mi történik színészeinkkel a Viadalon kívül.

És bár a forgatással kapcsolatban nem annyira szivárognak a hírek, kaptunk néhány fotót, amelyen a Mags-et alakító Lynn Cohen, a Cashmere szerepét játszó Stephanie Leigh Schlund, az Enobaria szerepében látható Meta Golding és a Brutus szerepét alakító Bruno GunnCirque du Soleil TOTEM című előadásának Atlantban tartott premierjén fényképezkedtek a cirkusz sztárjaival és egymással:




Forrás és még több: Zimbio

A folytatásban Woody Harrelson, Lenny Kravitz, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Isabelle Fuhrman, Alexander Ludwig, Wes Bentley és Leven Rambin híreket, cikkeket, képeket és egy videót is láthattok.

Woody Harrelson táncával inspirálta Lenny Kravitz-et, aki pedig gitározott neki. Ezt így hajnali negyed 4-kor nyomták valamelyik forgatási nap előtt vagy után, ez már nem derül ki.


Megjelent a Silver Linings Playbook brit posztere Jenniferrel a főszerepben:

Forrás: DigitalSpy

Ha pedig Silver Linings Playbook, akkor ide kapcsolódik, hogy Bradley Cooper a Hollyscoop egyik cikkében a Jenniferrel való megismerkedéséről mesél:
- Láttam [Jennifert] a Hódkórosban és az X-Menben és ez igen! Aztán beszéltünk telefonon, amikor kiválasztották [a Silver Linings Playbookba] és nagyon jól kijöttünk telefonon. - mondta Bradley a 16. Hollywwody Film Awards Gáláján. 
- Azt gondoltam, ebben a nőben... van valami nagyon érdekes. - mondta Bradley.

Aztán azzal viccelődött, nem is nagyon volt más választásuk, mint hogy jól kijöjjenek egymással, mert a legelső forgatási napon már a táncjelenetet forgatták.
- Amikor megismerkedtünk a forgatáson, meg kellett tanulnunk táncolni, táncolnunk kellett, egy koreografált táncprodukciót kellett előadnunk a filmben, szóval így igazán gyorsan megismertük egymást. - mesélte Bradley.

A Totalfilm Jennifer Lawrence-t 15 legjobb Bond-lány jelöltje közé választotta.
És hogy miért lenne Jennifer Lawrence megfelelő erre a szerepre? Mert az Éhezők Viadala filmváltozatában sikerült kikerülnie a neki szánt csapdákat, elbánt a rosszfiúkkal és jól néz ki ruhában is. Sőt még lángra is lobbant! 
Jennifernek Bond-lány nevet is adtak, mégpedig a Katy Everfitt-et érdemelte ki a cikk szerzőitől.


A J-14 Teen Icon Awardson két Éhezők Viadalát érintő díjat is kiosztottak:
Liam Hemsworth és Miley Cyrus az Ikonikus Álompár címét szerezte meg. A pár, akik idén el is jegyezték egymást, immáron megszakítás nélkül harmadjára érdemlik ki a tinik körében ezt a címet.
Az Éhezők Viadala filmváltozatában Katniss és Peeta csókja pedig az Ikonikus Csók kategóriájának győztese lett. Csókjukkal Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson olyanokat győzött le, mint Justin Bieber és Selena Gomez, ezzel bebizonyították, hogy kettejük között sugárzik a legjobban a vonzerő a képernyőn.
Az összesen 26 kategória győztesét a J-14 magazin decemberi számában találhatják meg az olvasók, amely október 29-én jelenik meg. Itt fog kiderülni az is, ki nyerte az Év Ikonja címet! HuffingtonPost

Liam HemsworthSamsung Galaxy Note II rendezvényén jelent Beverly Hills-ben a héten egyik este igen csak dögösen. A fiatal színészt a Just Jared fotósa is lekapta tankolás közben, csak paparazzi fotókat nem szeretek kirakni, így erről csak LINKet kaptok.

Forrás: ET Online

Isabelle Fuhrman a Hitman: Absolution című videójátékában lesz látható.
A játékot készítő stúdió egy csapat ismert színész segítségével szeretné megalkotni a játék hátterét képező történetet. A színészek és színésznők nem csupán hangjukat kölcsönzik az egyes karaktereknek, hanem mozgásukat, alkatukat is számítógép-animációs eszközökkel fogják megalkotni. Isabelle Fuhrman a Victoria nevű karaktert alakítja majd. NewGameNetwork

Pár hete írtam arról, hogy Alexander Ludwig a Final Girl című filmben lesz látható. Mostanra kiderült az is, hogy a filmben nem csak a Catot alakító színész szerepel majd, hanem csatlakozik hozzá Wes Bentley is. Sőt, hivatalos szinopszist is kaptunk a filmhez:
A magányos Veronica új az iskolában, félénk és sebezhető, így tökéletes célpontjának látszik a tinédzser fiúknak, akik azzal szórakoznak, hogy lányokat csalnak az erdőbe, hogy hobbiból meggyilkolják őket. Csak miután magára marad, fordul meg a helyzet, hiszen menekülés közben kiderül, hogy fegyvere van és tudja, hogyan védje meg magát. Amit a fiúk nem sejtenek, hogy a lány egy bérgyilkos képzés során záróvizsgaként kapja azt a feladatot, hogy ölje meg ezeket a fiúkat. Amikor mindennek vége, Veronica rájön, hogy ő az utolsó, akit ezek a fiúk valaha bánthattak.
A filmet Tyler Shields rendezi, aki szerintem ugyanaz a fickó lehet, aki azokat a bizarr képeket is készítette Josh Hutchersonról és Leven Rambinról. Ha pedig valóban így van, izgalmas filmre számíthatunk! ShockTillYouDrop

Leven Rambinról a Nylon Guys (is) készített egy fotósorozatot, ennek a fotózásnak a kulisszái mögé pillanthatunk be a következő videóban:

3 megjegyzés:

  1. Brutus brutálisan jó lesz. Legalábbis így, a színészi játékát még nem látva, a fizikumára alapozva mondom ezt. :) "Nem szívesen" kerülnék be vele egy arénába!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nézd meg, ez az ember egy angyal :)) Tök aranyosnak tűnik a közös képeken :)

      De persze, egyetértek. Jó lesz. Ő is.

      Törlés
    2. Igazad van, egy angyal:) Nagyon kedvesnek tűnik. És valamiért úgy érzem, hogy humora is van...:)Tetszenek ezek a képek.

      Törlés