2012. október 3., szerda

Elizabeth Banks a Futótűzről

Ezúttal a Collider jelentetett meg egy nagyon hosszú, pályafutásának több részletére kiterjedő interjút Elizabeth Banks-szel, amelyben természetesen az Éhezők Viadaláról, vagyis annak folytatásáról is szó esett, igaz, elég röviden. Azért fordítom:

Most, hogy ismered az Éhezők Viadala rajongótáborának elvárásait, milyen érzés újra lendületbe kerülni a Futótűz forgatása kapcsán?
Nagyon örülök, hogy a való életben nem vagyok olyan, mint Effie Trinket. Azért ez nagy megkönnyebbülés! És nagyon jó buli úgy elindulni dolgozni, hogy ismerem a többieket. Francis Lawrence (rendező) csodálatos, nagyszerűen kezel mindent és mindenkit. Ebben a részben már emelkednek a tétek. Mélyebbek lesznek az érzelmek. A jelmezeim sokkal nagyszabásúbbak, sokkal jobbak, sokkal csúcsabbak lesznek. Mindenki a lehető legtöbbet kihoz magából. Olyan sok csodálatos, új színésztársunk is van. Nemrég ismerkedtem meg Philip Seymour Hoffmannal, és úgy éreztem, "Hű, most aztán tényleg nagyszerű színészek csatlakoztak hozzánk. Ez őrület!" Szóval nagyszerű. Nagyon izgatott vagyok. Annyira szeretem Effie-t!


Ezúttal megismerhetjük karakteredet emberi oldalát is?
A Futótűzben Effie kezdi úgy érezni, hogy már tényleg igazságtalanság, ami történik. Úgy tervezzük, hogy ezt a filmben is érzékeltetjük majd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése