2012. október 13., szombat

Felhívás !! - Futótűz 400 nap projekt

Mivel úgy érzékelem, hogy időről-időre vagytok néhányan, akik kicsit interaktívabban is részt vennétek az oldal életében, vagyis az elmúlt időkben sokan felajánlottátok segítségeteket az oldallal kapcsolatban, most lehetőséget biztosítanék erre. 

Ha megnézitek oldalt a Futótűz számlálót, láthatjátok, hogy néhány napon belül már csak 400 nap választ el minket a Futótűz mozis megjelenésétől! :) Ennek alkalmából szeretnék összeállítani egy bejegyzést, de időm sincs rá, hogy túl sokat molyoljak ezen, illetve több szem többet lát

Ezért aztán, ha van kedvetek, most besegíthettek!!
Hogy mi mindent keresnék?
  • Pl. rajzot. Ez lehet saját rajz, vagy neten talált rajongói rajz is, ami valamiért mélyen hatott Rád.
  • Képet: Ez is lehet általad szerkesztett, pl. idézettel ellátott vagy rajongói is.
  • Posztert - Természetesen olyat, ami nem volt még az oldalon, az eddigi Futótűz poszterválogatást ITT megtalálod, bár az is a teljesség igénye nélkül készült!
  • A Youtube-on is keresgélhetsz, javasolhatsz Futótűz által ihletett dalt vagy rajongói előzetest!
A fentiekkel kapcsolatban az lenne a lényeg, hogy bármi, amit találtok, a Futótűzzel legyen kapcsolatos (hisz a Futótűz közeledéséről emlékeznénk meg ebben a bejegyzésben!!), és kérek mindenkit, hogy olyan anyagokat keressetek, ami nem volt még itt. Amennyiben pedig rajongói rajzot, képet, stb. találtok, küldjétek el a forrás linkjét, mert forrás nélkül semmit nem teszek ki.
Amit találtok, azt kérlek ezúttal NE ide kommentbe, és NE a chatbe linkeljétek (hiszen akkor mások számára nem lesz meglepetés), hanem a hungergames@mailbox.hu címre küldjétek!!

Azt azonban hozzá kell tennem, hogy segítségetekért nem tudok mást felajánlani mint azt, hogy ha bekerül a válogatásba, akkor odaírom, hogy kinek a javaslata alapján származik, mert természetesen nem szeretném saját gyűjtésként feltűtntetni, ami közös munka, de ez korábban is így volt. Tehát ha van kedvetek, keresgéljetek kicsit, várom az anyagokat! :)
Határidő: október 17. szerda, du. 4 óra

2 megjegyzés: