2012. október 14., vasárnap

Hősnők Viadala - Katniss a legjobb 16-ban!


Nos, tegnap éjjel lezárult a szavazás és kiderült a felnőtt és ifjúsági karakterek közül is a legjobb 16 mezőnye! Amint azt már olvashattátok, most minden alkalommal 2 párbaj fut párhuzamosan: 1 felnőtt és 1 ifjúsági, így a nyárival ellentétben most nem egyszerre, hanem egyesével szavazhatunk kedvenc karaktereinkre.

Ami engem illet, csak Katniss sorsát kívánom nyomon követni itt a blogon, merthogy Katniss (de ez szerintem nem is volt kérdés!!) bejutott a 16 legkedveltebb ifjúsági (a főblog szerzője a Young Adults szót szereti használni rá, én maradnék a magyarnál, ha már van ilyen) karakter közé.

A részletekért ismét KRISTINA BLOGJÁT ajánlom szeretettel, és természetesen az oldalsávban lévő képről is majd mindig az ő blogjának aktuális oldalára léphettek.

Ami viszont fontos: Katniss párbaja a legelső, vagyis holnap, azaz 14-én éjféltől 16-án éjfélig lehet csak szavazni. Aki szívén viseli Katniss sorsát, és van kedve játszani, szavazzon. :) Ahogy azonban legutóbb, ezúttal is lesz kampány, amelyet Kristina ír majd (és én már olvastam, és annyit elárulhatok, nagyon klassz lesz!!), bár tudom, Ti magatok is tudjátok, miért kedvelitek őt, miért szerethető karakter.

Ha meglesz a szavazás külön aloldala, akkor azt holnap még (egy rövidebb bejegyzésben) jelzem! Jó szórakozást a játékhoz mindenkinek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése