2012. október 22., hétfő

Visszaszámlálás: Már csak 13 hónap a Futótűz bemutatójáig

Tudom, hogy nem egész egy hete is volt egy Visszaszámlálásunk, de a 100 napos és a havi rovatok kicsit más felépítésűek. És bár konkrétan megfeledkeztem egy hónapja a 14.-ről, azért még emlékezhettek rá, hogy ilyenkor azt szoktam összefoglalni, mi minden történt az elmúlt hónapban. Vagyis ezúttal kettőben.
  • Pontosan két hónapja jelentették be, hogy tényleg Sam Claflin lesz Finnick, aminek nem tudtunk gondtalanul örülni, de azért az vigasztal minket, hogy azért a filmekben (na jó, abban az egyben) eddig mindenki hibátlanul teljesített, még az(ok) is, akik miatt aggodalmaink lehettek, és az is bíztató, hogy láttunk már képet a kicsit kisminkelt, kicsit napbarnított Sam Claflinről, aki szinte már-már Finnick. Szóval a helyzet nem reménytelen.
Credited to Nikola Nickart
  • Nem sokkal később Beetee alakítójára is fény derült Jeffrey Wright személyében.
  • Szeptember 10-én - ahogyan azt az előzetes pletykákból sejteni lehetett - tényleg megkezdődött a forgatás, amely Atlantában és annak környékén zajlik. Egészen biztosan leforgatták már a Kapitóliumi fogadás képeit, valószínűleg a Nagy Mészárlás Megnyitóünnepségét, vettek fel képeket a Győzelmi Körútról, és az egyes körzetekben tartott sorsolásokról. Láthattunk forgatási képeket a Kiválasztottakról és Snow elnökről is. El lehet mondani, hogy eddig nem láttunk túl sokat a forgatásból, amit igen, az viszont nem túl sokatmondó. A forgatás első napjaiban megmutatták magukat a színészek is, akiket azóta nemigen látni, forgatási helyszíneket, díszleteket viszont elég sokat:

  • Egyszer csak váratlanul kitöltötték a FB-on található szereplőválogatás táblázatot is. Bekerültek a noname szereplők és a hiányzó többiek is, kiderült, hogy a rejtélyes női karakter nem más, mint Katniss anyukája, amin jól kiakadtunk. :) A mellékszereplőkről ITT olvashattatok hosszabban. Azért hiányoznak még nevek, amelyekhez szeretnénk arcot társítani: Bonnie, Twill, Maysilee, én kíváncsi lennék a fiatal Haymitchre (!! - ez eddig fel sem vetődött, de csakmár nem hagyják ki az 50. éves Viadal visszajátszását???), Dariusra és Threadre, esetleg Annie Crestára is. Viszont azt már tudjuk, hogy Peetának lesz bátyja a második filmben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése