2016. január 2., szombat

Jennifer Lawrence Natalie Dormerrel akarja körbeutazni Írországot

Mondjuk ezt én is bevállalnám, de az nem lenne hír. Ezt is csak azért hozom, mert bár nem közvetlenül Éhezők Viadala, nyilvánvaló, hogy a két színésznő a sorozat kapcsán barátkozott össze. És ha egy cikkben, hírben már legalább két Éhezők Viadala szereplőről van szó, az számunkra csak izgalmas lehet.

Jennifer Lawrence hollywoodi színésznő közeli barátnőjével, Natalie Dormerrel tervez írországi utazást. Az Oscar-díjas színésznő - aki az Éhezők Viadala filmek forgatása során került barátságba Natalie Dormerrel - minden turistalátványosságot meg szeretne nézni az országban, beleértve a Guiness sörgyárat is.
A 25 éves Jennifer Lawrence számára az is vonzó lehet, hogy a Trónok Harca színésznője állítása szerint mindösszesen egyetlen lesifotóssal találkozott, amikor két éven át élt az országban a Tudorok forgatása idején.



Jennifer Lawrence ezt nyilatkozta:
- Natalie imádja Írországot és folyamatosan arról beszél. Én még sosem jártam ott, szóval reméljük, hogy jövőre összejön oda egy út, egy klassz társasút. Sokat mesélt erről és azt mondta, "Gyerünk már Jen! Tudom, hogy tetszene!" És valóban, szerintem is klassz lenne. De ha megcsináljuk, mindent látni szeretnék, minden turistalátványosságot. Felvenném azokat a hatalmas zöld kalapokat és beülnék egy pub-ba. Mindenképpen innék Guiness-t és elmennék a Guiness gyárba. Ha már ott vagyunk, mindent bele. Mivel Natalie pár éven keresztül ott forgatta a Tudorokat, és azóta is vissza-visszatér, kiváló idegenvezetőm is lenne. Még ha le is megyünk a járt utakról, nem lenne az, hogy vak vezet világtalant. Azt is mesélte, hogy alig van ott lesifotós és mindenki olyan nyugodt. Szóval teljesen lelazulhat az ember. Ez pedig nagyon jól hangzik számomra.


Az amerikai színésznő természetesen megérdemelne egy utazást, miután Az Éhezők Viadala sorozat utolsó fejezete is megjelent tavaly novemberben. Végzett másik kasszasiker sorozatával, az X-Men: Apokalipszissel, amelyben jövő nyártól látható ismét Michael Fassbender oldalán. 
Mivel azonban még nem szeretne véget vetni hollywoodi karrierjének, Jennifer Lawrence kicsit más irányba szeretne elmozdulni:
- Úgy érzem, szeretnék kicsit lassítani a dolgokon és visszatérni oda, ahol kezdtem, a kis független filmekhez. Onnan indultam, és szeretnék még több hasonló filmet forgatni. De mindenki azt kérdezi, "Az Éhezők Viadalának vége, végeztél az X-Mennel is, akkor leszámolsz a nagy franchise-okkal?" De olyan mindent eldöntő volna ilyen jellegű kijelentéseket tenni. Szeretem a franchise-okat is, boldogan vennék részt újabban. Azok is nagyszerűek. Az ember évről-évre ugyanazokkal az emberekkel forgathat, akikkel közel kerül egymáshoz, mintha csak a családtagjai lennének és a fizetési csekkek is rendszeresen érkeznek. Nem értem, mi ezzel a probléma. 


Legutóbbi filmjében Jennifer Lawrence Joy Mangano szerepét alakítja, aki egy három gyerekes anyuka, akinek gyökeresen megváltozik az élete, miután feltalálja a Miracle Mop nevű nyeles felmosót. Hamarosan Joy egy többmilliárd dolláros multicég vezetői székében találja magát, Jennifert pedig megérintette a figyelemreméltó történet.
- Az amerikai álom megvalósulásának a lehető legtisztább formáját látjuk a filmben. Joy maga nevelte fel három gyerekét, gondoskodott a családjáról. Mindent egyedül csinált. Sehonnan sem kapott segítséget. Volt egy álma, egy olyan elsöprő erejű elképzelése, amely megváltoztatta az életét. De az embernek nem elég, ha csak álmai vannak, képesnek kell megküzdenie is értük, ezért is szeretem ezt a történetet. Olyan tűz hajtotta, amit sehol máshol nem láttam azelőtt. És ez a film sokakat inspirál majd. Azokra a filmekre emlékeztet, amelyeket régen láttam, és azt mondtam utánuk: "Ezt én is megtudom csinálni. Egyszer majd én is eljutok idáig!"
Forrás: The Irish Sun

A Joy december 31. óta nálunk is látható a mozikban.

1 megjegyzés:

  1. Hát én is szívesen elmennék velük egy Írországi utazásra! :D és Jen tényleg megérdemelne egy kis pihenést, hiszen rengeteget dolgozott az elmúlt években, ha jól emlékszem most Chris Prettel forgat. Amúgy nagyon tetszik az új fejléc :D

    VálaszTörlés