2016. január 27., szerda

Újabb jelenetek A Kiválasztott 2. részéből

A Kiválasztott 2. rész DVD/BD kiadásával kapcsolatos hírek keretein belül egyre- másra jelennek meg újabb jelenetek a filmből. Ezeket természetesen láttuk, szóval az újat ne úgy értsétek, hogy sosem látottak, de az interneten korábban nem jelentek még meg. Tegnap már láthattatok két ilyet, akkor a Katniss-Gale csókot és Katniss 2. körzetbeni merényletét nézhettétek meg - újra.

Most három ilyet mutatok és egy negyediket nem, aziránt nyomozok még, egyelőre az a jelenet csak geobanosan van meg. Valószínűleg a Hayffie 'csók' lenne a Zimbio ezen cikkéből. 
A maradék hármat a film történéseinek sorrendjében teszem ki.

Az első a fekete massza támadása. Amúgy csak nekem volt (már a moziban is) Útvesztős hangulatom tőle? A klipet az IGN tette közzé.


A második jelenet az elnöki rezidencia támadásának elejét és annak előzményeit, Katnissék előre törését mutatja a tömegben. Hát, ezt nem bírom beágyazni, úgyhogy IDE KATT érte.

A Hitfix által közzétett harmadik és egyben utolsó mai jelenetünkben az utolsó, jelképes Viadallal kapcsolatos szavazást nézhetitek meg ismét:

1 megjegyzés:

  1. A massza mozgása eléggé furcsa. Kíváncsi vagyok, hogy mi alapján ömlik úgy, ahogy.

    VálaszTörlés