2016. január 12., kedd

Innen-onnan, röviden

Néha fel-feldobom a rovatot, de csak a korábban már bevált, rövidített verzióban.


Részletek a folytatásban.

  • Jennifer Lawrence-szel még a decemberi Vogue magazin számára készült hosszabb interjú. Témáját illetőleg elég vegyes, és bevallom, elkezdtem fordítani, de nekem nagyon közönséges. Amikor már szinte fizikai fájdalmat éreztem a cikken való munkán, töröltem a félkész bejegyzést. Akit érdekel az interjú, eredeti nyelven ITT olvashatja el. A cikkhez egy képgaléria is tartozik a hozzá készült fotósorozat képeivel, és egy kulisszák mögötti videót is megnézhettek Jennel. Amúgy még egy interjúm van félretéve a sokak által kedvelt főszereplővel, azért valamikor még annak is nekifutok.
  • Jennifer Lawrence a maláj Elle magazin 2016. januári számában is szerepel, ahhoz is van egy fotósorozat, annak képeit ITT nézhetitek meg.
  • Josh Hutcherson Nicaraguában töltötte a szilvesztert, onnan került elő jó pár kép Twitteren, amin haverjaival vagy rajongókkal látható Josh. Ezért IDE kattintsatok. 
  • Elkezdődött a díjszezon, így egyre több megjelenésről számolhatunk majd be. Nekem elég semmitmondóak ugyan a díjátadókon készült fotók tömkelegei, de aki szerei ezeket, megnézheti Julianne Moore-t a Critics Choice Awards, Natalie Dormert pedig a People's Choice Awards díjátadóján.
  • Aki pedig még a vasárnap esti Golden Globe díjkiosztójáról nézegetne képeket, IDE érdemes kattintania.
  • A díjszezon jegyében egy jelölést is bejelenthetünk, a jelmeztervezők Costume Guild Awards díjátadóján Kurtot és Bartot is jelölték A Kiválasztott 2. részben látható jelmezekért.
  • A Jones Szabad Állama című filmet Az Éhezők Viadala rendezője, Gary Ross írta és rendezte és a Boggs-ot Mahershala Ali is szerepel benne. A film a polgárháború korában játszódik, amikor az megosztja a nemzetet és egy szegény farmer (Matthew McConaughey) a konföderációs seregek ellen vezet egy csapatnyi lázadót. A film magyar bemutatásáról még nem tudni, az USÁ-ban május 23-tól látható. Most a film előzetesét láthatjátok, ITT.
  • És végül: az egykori Rutát alakító Amandla Stenberg a Teen Vogue 2016. februári számának címlapján és a magazinban több kép erejéig is látható. A képeket ITT nézhetitek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése