2016. január 23., szombat

Kiválasztott 2. rész DVD borító(?) és előzetes

Egyetlen (ráadásul hétvégi) napra lankad csak a figyelmem, máris kijön valami sürgős-fontos-izgalmas. Bár számunkra talán kevéssé aktuális, de azért akkor is érdekes.

Az egyik egy új DVD előzetes, amelyben ugyan szó nincs DVD-ről, de az iTunes-on ezzel az első és második előzetesből újravágott anyaggal reklámozzák a filmet.
És akkor elérkezünk oda, hogy egyre jobban bosszant, hogy nekünk szerintem nincs szavunk arra, amire az angoloknak van, ami magában foglalja, hogy most már nem csak DVD-n és Blu-Rayen lehet hozzáférni digitális tartalmakhoz, hanem megvásárolhatóak digitális letöltési jogok akár az interneten, akár iTunes-on, stb. Kint "Home Media"-nak becézik a jelenséget, nálunk szerintem a "Hazavihető/Otthon nézhető Tartalmak" lenne talán helytálló. Mindegy, én igyekszek DVD-ként utalni ezen dolgokra úgy nagy átfogó néven.

De itt az előzetes, és bár kinti rajongótársaink iTunes-ról szedték le, nekem nagyon gagyinak tűnik a felbontás:


Van egy borítótervünk is, bár a kintiek még reménykednek benne, hogy csak az M-GO reklámozza ezzel a filmet saját szakállára, amit náluk is le lehet majd tölteni. Mondjuk a korábban látott borítótervek hivatalosabbnak tűnnek.


Mondjuk hivatalos sajtóközlemény, megjelenési dátumok, specifikáció és hasonlók még nincsenek. De szerintem most már hamarosan érkeznek majd. Oké, igyekszek rendesen odafigyelni ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése