2016. január 19., kedd

Fanuary - Kiesett az Éhezők Viadala a rajongótáborok versenyéből

Pedig szerintem nem sokon múlt, noha valóban szinte végi a Pixarnak volt előnye, tegnapra fordult a kocka, reggelre pedig úgy éreztem, magabiztos az előnyünk, de így jártunk.


Így aztán most a mozis kategóriában Harry Potter - Pixar meccs zajlik, sorozatok között az Odaát (Supernatural) és az X-Akták van versenyben, internetes jelenségek között Tyler Oakley és Shawn Mendes, zenészek között pedig Taylor Swift harcol Adele-lel. Jövő héten meglesznek a kategória győztesek, innen lehet majd a döntőbe kerülni, amelyben majd február elején dől el, kinek van a legelszántabb rajongótábora.

Mi pedig kitartóan várjuk az első hivatalos infókat a DVD-ről, nekem fogyogatnak a félretett anyagaim (de azért igyekszek keresgélni még, bár ez a hetem elég ütős melóilag, de próbálom itt is tartani a frontot), és persze továbbra is szeretjük a sorozatot és nem az EW fogja megmondani, mi vagyunk-e a legjobbak vagy sem, mert tudjuk ezt amúgyis magunktól. :)

1 megjegyzés:

  1. Hát én már az elején tudtam, hogy nem igazán van valós értéke. Hisz olyan kiesettek voltak akik ellen a győztesekről fogalmam sem volt, hogy micsoda/kicsoda.
    De nekem eddig sem volt kérdéses, hogy kik a nyertesek, ahogyan írtad is. Számomra már az elejétől kezdve a THG a győztes :p

    VálaszTörlés