2016. január 4., hétfő

Fanuary - Melyik a legnagyobb rajongótábor?

Bár az MTV Movie Brawl minket sajnos már nem érint, úgy tűnik, mégsem múlhat el január kieséses játék nélkül. Ezúttal az Entertainment Weekly hirdetett meg egy 5 fordulós, nagyszabású kieséses versenyt, amely azt hivatott eldönteni, kinek/minek a legnagyobb a rajongótábora a világon. Itt most nem csak mozis jelenségek versengenek, hanem mellettük TV-sorozatok/műsorok, zenei előadók és "digitális hatások" is, bármit is jelentsen ez (nekem nem ismerősek az ott felsorolt nevek, nyilván valamiféle internetes figurák lehetnek, nem tudom). 


Az első körben az Éhezők Viadala azonnal az Alkonyattal került szembe a mozis jelenségek körében, amely ellen amúgy toronymagasan vezet, miközben az Alkonyat valami 60. helyen kullog az első kör 64 résztvevője közül. Mondjuk nem biztos, hogy feltétlenül versenyképes egy négy éve kifutott sorozat egy most épp véget érővel (vagyis jövőre már az Éhezők Viadala sem lesz versenyképes sok mindennel, akivel most még az), pedig most jelent meg az Alkonyat egy átírt változata, szóval mocoroghatnának éppen a rajongók, de úgy tűnik, arrafelé kihalt a szikra. Sebaj, legfeljebb simán vesszük az első kör akadályát. (Ugyanakkor meg sajnálom, mert nekem az Alkonyat is kedves időszaka volt életemnek.)

Az első körben már csak holnapig lehet szavazni (én is csak ma reggel láttam meg a játékot, de mindegy, nem vagyunk még lemaradva semmiről), azután hetenként csökken felére a mezőny, míg valamikor február elején kihirdetik a végső győztest.

Egy a Movie Brawl-oshoz is hasonló kieséses táblázatot láthattok az ugrás után, amit nem ígérem, hogy még egyszer összeszerkesztek (bár ahogy magamat ismerem, képes vagyok elcseszni vele még időt...), de most legalább egyben láthatjátok a felhozatalt. Szavazni egyébiránt az EW oldalán ITT lehet, és úgy vélem, nemigen kell hozzá regisztráció és egyéb extra. Jó szórakozást hozzá és tudjátok: SOHA NE HAGYJON EL BENNETEKET A REMÉNY !! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése