2016. január 6., szerda

Fanuary - A 32 legjobb között Az Éhezők Viadala rajongótábora

A hétfőn már bemutatott játék közben tovább robogott. Az Éhezők Viadala simán jutott a legjobb 32 közé az Alkonyat legyőzésével. Ezúttal az X-Men az ellenfél, remélem, az sem lesz túl komoly akadály.


Érdekes csatának ígérkezik ebben a körben a Harry-Potter - Star Wars meccs, egyiket sem gondolom, hogy a 32 között lenne méltó elhullania, de ez van. A mozis szekcióban a maradék négy ellenfele még a sorozatnak a Bosszúállók, Star-Trek, Batman és a Pixar filmek.
Azt, hogy a vámpírok ideje végleg lejárt, jól jelzi, hogy a TV-s kategóriában kiesett a Vámpírnaplók, de meglepett, hogy a The Walking Dead is. 
Zenés kategóriában számomra Justin Bieber kiesése hatalmas meglepetés, de versenyben van nagy esélyesként természetesen a One Direction, Lady Gaga, Adele és az Éhezők Viadala körökben nem ismeretlen Taylor Swift is.

Arról a nagyon nagy táblázatról most tényleg nem csinálok még egy képet, azt ITT megtalálhatjátok, illetve ugyanitt lehet szavazni is a második fordulóban, ami január 12-ig aktuális.

1 megjegyzés: