2016. január 13., szerda

Fanuary - A 16-os körben Az Éhezők Viadala rajongótábora

16-ra szűkült az Entertainment Weekly Fanuary nevű játéka, amely a világ legkirályabb rajongótáborát hivatott megtalálni. Nos, még mindig versenyben vagyunk. :)


Mivel 4 kategória van, ez azt jelenti, hogy az Éhezők Viadala rajongótábora bekerült a legjobb négy mozis rajongótábor közé ahonnan olyan hatalmas franchise-ok estek ki, mint mondjuk a Star Wars. Ez azt jelenti, hogy bár közvetlenül a Pixar filmekkel kell megharcolnia rajongótáborunknak, a másik ágon Harry Potter és a Bosszúállók vannak még talpon.

Érdekes amúgy, mennyire nem moccan meg erre a játékra a fandom: mindössze egyetlen forrásomnál láttam a játékot, azt is csak múlt hét elején, de nincs akkora pörgés ennek kapcsán, mint korábban az MTV Movie Brawl idején, ahol összehangolt támadást is indított a rajongótábor a szavazatokért. 

A sorozatok között az X-Akták (ami a Trónok Harcát ütötte ki, hát eszem megáll!!!), a Hazug Csajok Társasága (Pretty Little Liars), az Odaát (Supernatural) és az Outlander - Az Idegen vannak még versenyben. 

Zenés fronton az egyik ágon egy Beyoncee - Taylor Swift cicaharc zajlik, míg a másik vetélkedő páros Adele és Katy Perry. Itt a One Direction kiesését nemigen tudom hova tenni, és ez a sok érthetetlen elbukás azért megingatja bennem ennek a történetnek a létjogosultságát.

Persze ez az egész egy játék, szóval, akinek van kedve, menjen szavazni, amit ITT tudtok megtenni egészen jövő kedd, vagyis január 19-én délutánig. :)

3 megjegyzés:

  1. Valoban én se erzem annyira nagy felhajtasnak vagy lelkesedesnek a dolgot a rajongok/szavazok tererol.
    Az Mtv meg alapbol a fiatal kozpnseget celozza meg. Plusz ismert es népszerű szoval lehet az egy jo osszehozas volt es azert volt olyan szoros a verseny😊

    VálaszTörlés
  2. Mi az, hogy Harry Potter vs Avengers??? *sírógörcs* És hova lett a Trónok harca?? Nem hiszem el! :O

    VálaszTörlés
  3. Directionerek téliálmot alszanak?:O

    VálaszTörlés