2016. január 21., csütörtök

Elindult Az Éhezők Viadala Hivatalos Online Üzlete

Igazából épp időben... Ráadásul azért éreztem ezt is kicsit ismétlődőnek - Az Éhezők Viadala utóbbi években gombaszámra nyílt oldalaihoz hasonlóan - mert mintha nemrégiben ilyet is láttam volna és valóban: Az Éhezők Viadala Vándorkiállításnak is van ilyen aloldala, amelyről nyáron már olvashattatok. Más kérdés persze, hogy amikor a Kiállítást áthelyezik (ahogyan most is), a bolt ideiglenesen zárva van, ez a Hivatalos Online Üzlet viszont minden bizonnyal folyamatosan nyitva lesz. 


Más kérdés, hogy annyira nem érzem széles körűnek a választékot, hisz láttunk mi már annyi mindent az elmúlt évek alatt. 

Vannak ruházati cikkek, kiegészítők, gyűjtőknek való tárgyak (leginkább ilyen kis karakterfigurák, brrr) és egy Peeta péksége aloldal is. Az ugrás után részletesebben megnézhetitek ezeket is.



Ruházati termékekből szokásos a felhozatal: pólók, kapucnis felsők, féloldalas kötött sálak a'la Futótűz. Csak nekem nem tetszik az a felső?? Persze egy csajos pólót én is örömmel elfogadnék :)




A kiegészítők kategóriában sem tudnak meglepni minket: lehet venni telefontokot és táskákat. Kicsit hiányolom a kitűzőt és a különféle apró ékszereket, szerintem nagy keletje lenne, de azért ez a piros tok sem néz ki nagyon rosszul.


A gyűjtőknek kategória műanyagfiguráitól inkább sírni támad kedvem, de néhány fali grafikát, posztert elfogadnék, például ezt is:

Jó, az eredetin nem pont ez a szöveg áll, de az túl kicsi ahhoz, hogy érdemes legyen beszúrni.

Érdekes módon az utolsó kategóriában, Peeta Pékségében nem sütik vannak (oké, azt elég körülményes is volna szállítani), hanem kávék különféle neveken. A kedves megrendelő vásárolhat Mellark-féle kávét, Panem-kávét és Zug-kávét is. Kíváncsi vagyok vajon, mi lehet a különbség és hogy miért nem éppen forrócsokit lehet kapni ilyen elven :)


A lelőhely pedig még egyszer: shop.thehungergames.movie

2 megjegyzés:

  1. Az a sál csak egyedül Katnissen állt jól a Futótűzben :P

    VálaszTörlés
  2. Egy telefontokot elfogadnék
    De valóban idoben nyitottak meg. Jo sosincs késő de logikussag .

    U.i : Jena Malona terhes O.o most tudtam meg. Samnak pedig Megszületett a kisfiaa

    VálaszTörlés