2016. január 1., péntek

BÚÉK, 2016. - Az utolsó év az oldalon??

Idén is vannak újévköszöntő képeink:

Boldog Új Évet kíván és a Kiválasztott 2. rész DVD-verzióit várja kedvenc és nagyon megbízható forrásom, a QuarterQuellOrg.

A hivatalos Éhezők Viadala profil is Boldog Új Évet Kíván!


Tavaly azt írtam, idén visszatérünk majd arra, hogyan tovább az oldal kapcsán. Nos: nem sokkal vagyok előrébb.

Az idei év már más lesz. Nem lesz több új Éhezők Viadala film. Idén biztosan nem, ami négy egymást követő év után szokatlan és kicsit szomorú is. Persze tovább kell lépni, de az Éhezők Viadala jelenség - bár elcsitul - még él tovább. A következő négy hónapban pedig egészen biztosan akad még téma a sorozat kapcsán. Kicsit ezúttal is írok arról, mire is lehet számítani az oldalon - egyelőre április végéig egészen biztosan.

  • Kicsit belenyúlok ezúttal is a sablonba. Nyugi, több változás már nem lesz. (Vagy de. Ki tudja...) Egyszer - április vége felé - összeszedem és kiteszem majd az összes eddigi fejlécet, valaki jelezte, hogy van ilyesmire igény :)
  • Még mindig rengeteg félretett anyagom van: videóinterjúk, cikkek a sorozat vagy még A Kiválasztott 2. része kapcsán, hosszabb interjúk a film készítéséről, marketingjéről. Ezek olyan érdekesek és úgy nincs szívem kidobni őket fordítás nélkül. Szóval ezekre számíthattok.
  • Ahogyan tavaly is, úgy idén is lehet majd számítani a DVD-megjelenés körüli anyagokra. Remélem, most is lesz rengeteg kisfilm, néhány érdekes cikk. Hozok mindent a témában, amit csak tudok, természetesen a magyar megjelenésről is, amelyre - a korábbi évek tapasztalata alapján - március vége felé számíthatunk.
  • Zakatol hétről hétre az Elválaszthatatlanok rajongói sorozat. Igyekszem haladni a fordításával is, és ha minden rendben megy, április utolsó vasárnapján kerül ki az utolsó rész.
  • Folytatódik majd a Légy interaktív! sorozat, szerintem jövő hétvégén lehet számítani a következő kérdésre! :)
  • Az oldalsávba már kitettem a sorozat szereplői idei filmjei megjelenési dátumait. Ezeket pontosítom még, és persze olvashattok róluk ajánlókat, amint megjelennek.
  • Hogy az Innen-onnan rovattal mi lesz, arról most azt gondolom, lassan visszatér majd, de csak rövidített formában.
  • Az Éhezők Viadala Vándorkiállítás már csak a napokban látogatható New Yorkban. Aztán február 13-án San Francisco-ban nyitja meg kapuit. Ha lesz hír a megnyitóról vagy bármi érdekesség, írok majd róla.
  • Két dolog biztos még idénre: Az Éhezők Viadala színpadi változatának bemutatása Londonban a nyár során és októberben Dubai-ban a Lionsgate park megnyitása. Amint írtam, nem tudom, mi lesz az oldal sorsa április végétől. Ezekről azonban jó eséllyel később is kiteszek még egy-egy cikket. Szóval most azt gondolom, nem feltétlenül zárnék be teljesen.
  • Persze nyilvánvaló, hogy tavasztól már egyre kevéssé lehet számítani napi szintű frissekre. Bármennyire is szeretem a jelenséget és szívesen molyolok a dolgokkal, annak nem sok értelmét látom, hogy üres, tartalmatlan bejegyzéseket tegyek ki csupán azért, hogy valami legyen az oldalon.
  • Ami még ötletem van, az egy-egy közös filmnézés. Nyáron és ősszel is végig szokott futni a sorozat itt-ott, kérdés, vajon észreveszem-e, ha már leszokok a napi szintű oldalfrissítésről és kérdés, nektek eszetekbe jut-e majd visszanézni ide. De látok rá reményt és lehetőséget. Na, erre visszatérünk még április végén.
  • Amúgy tervezek egy-egy visszatekintést minden év november 20-a tájékán, amikor megjelentek a filmek. Hogy mi lett a sorozat szereplőivel és hasonlók.
  • Ami komolyabb kérdés bennem a hogyan tovább, ha tényleg lesznek valamiféle folytatások. Mert nem tudok hinni bennük teljes szívvel, ugyanakkor meg tudom, úgyis érdekelni fognak. Arra számítok, hogy a következő hónapokban talán erre a kérdésemre is választ kapunk.

5 megjegyzés:

  1. Hát szerintem (és gondolom hogy még többek szerint) ne hagyd abba az írást. Hogy ezek után miről fogsz írni az rajtad múlik. De írj. Nagyon jól vezeted ezt a blogot úgyhogy ha kicsit megváltoztatod a fő témát attól még ugyanilyen jó lesz/lenne.
    Nekem ez a véleményem. Na de persze ezt te döntöd el. Azért hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, szóval. Először is annak nagyon örülök, hogy szeretitek, ahogyan vezetem ezt az oldalt. :)
      De ha nagyon konkrét akarok lenni - most úgy látom - nem szeretnék más témába kezdeni/átmenni. Mert amellett, hogy imádom csinálni, néha úgy érzem, vissza akarom kapni a szabadidőmet :D Te tudod, mivel jár egy ilyen oldalszerkesztés promóidőszakban és jelenleg olyan, mintha 3 hónapja folyamatosan promóidőszak lenne (lassan fogynak a félretett anyagok és néha úgy érzem, túlvállaltam magam a 23 részes fanficcel. Amikor kitaláltam, hogy majd csinálom, nem gondoltam, hogy ekkortájt is ilyen sok minden lesz még és most sok. De már látom a végét).

      Ami a kérdés most bennem az az, hogy ha tavasszal tényleg lelassulnak az anyagok, akkor van-e értelme néha-néha posztolni, vagy akkor már hagyjam a fenébe az egészet. Most a "néha még kitennék egy-egy cikket, ha van mit, de nem erőltetném már a napi szintű oldalszerkesztést, ha nem túl reményteli" állapot mellett vagyok. Tavasz végén pedig meglátjuk, merre haladnak a még fennmaradó THG dolgok, lesz-e még miről posztolgatni, lesz-e előzményfilm és hasonlók.
      Köszi még egyszer!

      Törlés
  2. A visszatekintés minden én november 20-án szerintem nagyon jó ötlet(persze a többi is de ez nagyon) :)

    VálaszTörlés
  3. Mindenkinek BUÉK! Ancsi én nagyon szeretem ezt az oldalt és még maradok hogy olvassam !:)

    VálaszTörlés
  4. BÚÉK mindenkinek! :D Én is csak azt tudom mondani, amit eddig (szerintem is mindenki nevében): szuper, amit csinálsz és csak így tovább! Ha majd befejezed, köszönünk mindent, de mi itt leszünk, olvassuk és nézzük a blogodat ameddig csak lehet! A fordításokért (cikkektől a fanfictionokig) ezer köszönet, még mindig elképesztő vagy! :) -Lea

    VálaszTörlés