2015. december 14., hétfő

Innen-onnan: csak röviden!

Szombati posztom óta, - amikor is égre-földre megesküdtem, hogy de én tutira nem fogok Innen-onnan rovatot posztolni - de muszáj, mert tényleg van miről írni, egy halom új előzetes jelent meg az elmúlt héten. De csak a főszereplők fontosabb filmjei kapcsán olvashattok (illetve leginkább előzeteseket láthattok, bár egy forgatási kép is csurrant-cseppent, amiről biztos sokan nem akarnak lemaradni...), most divatbemutatókon való megjelenésekről biztosan nem posztolok még egy darabig.

Nos, azt nagyjából tudjátok, hogy Jennifer Lawrence a Joy című filmben látható legközelebb. A filmnek - mint azt az előző bejegyzésben is olvashattátok - tegnap este volt a világpremierje, mi pedig 2015. december 31-től nézhetjük meg a mozikban. Íme egy magyar nyelvű előzetes. [amiről továbbra is azt gondolom, reménytelen vállalkozás Jen szinkronhangjának lenni - de ez van, feliratos verziót nem találok, az angolt meg sokan nem értik megfelelően]


A film kapcsán Jennifer Lawrence-t Golden Globe díjra is jelölték. A filmből az érdeklődők - eredeti nyelven (Jen hangjával :) két részletet is megnézhetnek ITT és ITT.

A folytatásban az új X-men film, a Liam főszereplésével játszódó Függetlenség napja 2. és a Woody Harrelson főszereplésével megjelenő Szemfényvesztők 2. részének előzetesét nézhetitek meg és egy Josh Hutcherson forgatási fotó is csurran-cseppen.


A napokban jelent meg Jen másik készülő filmjének az X-Men: Apokalipszisnek is az előzetese. Erről is csak eredeti nyelvű videóm van, úgy látszik az X-Men filmek hazai rajongótábora (létezik ilyen?) nem olyan ügyes mint mi, hogy mielőbb feliratos előzetessel kínálják meg az érdeklődő nézőket. De ahogy elnézem itt is háború lesz és harc, abban meg Jen már otthon van. :) Az X-Men Apokalipszis elviekben 2016. május 1-től látható a mozikban.


Liam Hemsworth a Függetlenség napja 2. részének lesz gyakorlatilag főszereplője és az előzetesben olyan jól néz ki, hogy szinte megkívántam, hogy megnézzem a filmet. ;) Ennek sem találok még magyar nyelvű előzetesét, be kell érnetek az eredeti nyelvűvel. A film valamikor nyáron érhet ide, az Egyesült Államokban 2016. június 24-től vetítik.


Josh Hutchersont a The Disaster Artist című film forgatásán fotózták igencsak újszerű külsővel. A filmről mindösszesen annyit sikerült kinyomoznom, hogy Tommy Wiseau The Room című filmjének kulisszatitkaiba enged majd betekintést. Josh Philip Haldimant alakítja, aki a The Room című film Denny nevű karakterének bőrébe bújt.

Kép: E! Online

És végül Woody Harrelson következő filmjének, a Szemfényvesztők 2. részének első, szinkronos ízelítőjét mutatnám meg, leginkább azért, mert (bár olvastam olyan kritikát, hogy nem jó a film) engem megvett. Imádtam !! És a folytatás is az előző rész hangulatát ígéri :) A filmet elviekben 2016. június 9-től láthatjuk itthon is.

7 megjegyzés:

  1. Azóta Jen megszerezte a Critics Choice Awards-on is a Legjobb Színésznő díjára való jelölést is. Érdekesek ezek a futószalagon gyártott David O'Russell-Jennifer Lawrence-Bradley Cooper filmek. Vagy csak én unom a felállást? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kritikusok is unják, eléggé lehúzták a Joyt, ami meglepő, mert a Silver Linings (amit egyébként én is nagyon bírok) és a Hustle is nagy kedvencük volt. Egy kis pihenő néha nem árthat, most, hogy az Éhezők Viadala és az X-men is véget ér Jennifer számára, lesz lehetősége több más rendezővel is dolgozni.

      Törlés
    2. Na, azért várjál ezzel. Épp tegnap fordítottam az EW Jen-interjúját (érkezik a hét vége felé) és abból az derül ki, hogy Jen sok mindenre készül, csak épp pihenőre és David O. Russeltől vett búcsúra nem.

      Törlés
  2. Szerintem jó lenne ha lenne"innen-onnan" rovat, ha van miről írni.Én szeretem olvasgatni hogy mi történik a kedvenc színészeimmel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt én értem is és jogos is az igény.
      Csak ha választhatok, hogy egy órát még Éhezők Viadala témájú cikkel töltök vagy a szereplő egyéb projektjeivel akkor az Éhezők Viadala győz.
      De szerintem januártól valamilyen - egyszerűsített - formában vissza fog térni, de az ünnepekre is még rengeteg cikkem vár fordításra...

      Törlés
  3. Érdekes az előzetese az új X-Men filmnek:O

    VálaszTörlés