2015. december 4., péntek

Willow Shields a People magazinban

Talán ez a cikk nem túl ismétlődő, kedves, nosztalgikus hangulatú. 

Első forgatási napjuk a szó szerint rémálom volt, de miután hat éven keresztül alakítottak testvéreket [elnézést, de ezt sose értem: 2011. tavaszán hirdették ki a szerepeket, most 2015. ősze van, ez így mindennel együtt is négy és fél év, de a forgatás már másfél éve véget ért. Hol van itt a hat?], Jennifer Lawrence és Willow Shields mára úgy érzik, mintha igazi családot alkotnának. 

- Első jelenetemet Jennel forgattam, amikor sírva ébredek a rémálomból. - mondja a most 15 éves Shields a People magazinnak. - Nagyon érzelmes jelenet volt és gyakorlatilag azonnal meg is törte a jeget bizonyos szempontból. Ott feküdtünk egymás mellett az ágyban zokogva.

Emlékszik még valaki ezen 2011. nyarán készült első forgatási képek egyikére?

Szerencsére a színésznő mellett - aki mindössze 10 évesen szerződött le Primrose Everdeen szerepére a kasszasiker sorozatban - ott volt Jennifer Lawrence, és segített gyorsan enyhíteni a kislány feszültségét.
- Jen rengeteget viccelődött, ami nagyon megkönnyítette a dolgokat. - mondja. - Azt is mondta, hogy "Nincs abban semmi, ha a tizedik felvétel után már nem tudsz sírni. Én se tudnék." Szóval nagyon aranyos is volt.


Lawrence aztán a forgatás során értékes mentorává vált Shieldsnek, ahogy pedig Willow egyre idősebb lett, kettejük kapcsolata is egyre szorosabbá vált. 
- Kezdetben még nagyon kicsi voltam, Jen pedig olyan volt, mintha tényleg a nővérem lett volna. - magyarázza a színésznő. - Ahogy egyre idősebb lettem, inkább a legjobb barátnőkké váltunk.

A két fiatal színésznő A Kiválasztott 2. rész
egyik premierjén
Az, hogy idősebbek között mozgott, segített Shields-nek, hogy úgy érezze, hamarabb felnő. Nem csupán arról van szó, hogy az első két film forgatása között 10-15 centit nőtt, de Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson vicceit hallva kicsit többet hallott, mint amit egy ilyen korú kislánynak kellett volna.
- Jen és Josh nagyon profik voltak saját jeleneteikben, de közben nagyon jól szórakoztak! - meséli Shields. - De őszintén szólva a vicceik nagy részéről nem is mondhatnék semmit. De nagyon jó volt és szórakoztatóvá tették a forgatást. Szóval ilyen szempontból is hamar felnőttem.
Shields elmondja, hogy szereplőtársai kezdetben megpróbálták moderálni magukat, végül aztán úgy döntöttek, egyszer ehhez is hozzá kell szoknia a kicsi lánynak.
- Szerintem az első két film alatt még megpróbálták visszafogni magukat és egy időben még káromkodós perselyünk is volt. - meséli a fiatal színésznő. - De aztán egyszer csak így szóltak: "Figyelj, most már 13 és fél éves vagy. Akárhogy is. Most már elég idős vagy. Gyakorlatilag felnőtt!"

Az utolsó film, Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. része nagyon érzelmes volt az összetartó szereplőgárdának, a filmvászon testvérpárjának pedig kifejezetten nehéz. Shields azt meséli, hogy az utolsó forgatási napján Jennifer Lawrence odament hozzá a lakókocsijába és így szólt: "Figyelj, nem fogunk bőgni. Minden rendben. Látjuk majd még egymást sokszor."

Hogy barátságukra emlékeztesse, Shields azt mondja, "Jen egy nyaklánccal ajándékozott meg. Egy kicsi csillag van rajta. Sokszor fel szoktam venni."
Forrás: People

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése