2015. december 26., szombat

Elizabeth Banks a Hayffie-jelenetről

A szeretet ünnepének második napján Hayffie napot tartunk. Szerintem sokan szívesen olvassuk ezt a kis cikket, amelyben Elizabeth Banks A Kiválasztott 2. rész "meglepetés jelenetéről" mesél. :)

Mindig megvan a remény, hogy Effie Trinkettől odáig leszel. 
Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. része nagyon hű maradt Suzanne Collins sorozatának befejező regényéhez, ám volt egy pillanat, amely még a könyv olvasóit is meglepte. Effie Trinket és Haymitch Abernathy nagy puszija.

Ez egy olyan románc, amelyre a rajongók már régóta vágytak. Katniss és Peeta egymásra találnak, Annie és Finnick is egymásnak vannak rendelve, akkor Haymitch és Effie miért ne juthatnának egy pici románchoz?
A film vége felé ez végre meg is történik. Amikor elköszönnek egymástól, Effie és Haymitch egy cuppanós puszit nyomnak egymás szájára. Ezzel aztán Panem minden lakóját megörvendeztetik. Úgy tűnik, a Hayffie jelenség létező dolog.

Az a bizonyos puszi a filmből.

Ám kiderült valami a nagy pillanatról, amit valószínűleg nem tudtatok: ilyesmi nem volt a forgatókönyvben. A HuffingtonPost nemrégiben magával Effie-vel beszélt vagyis az őt alakító színésznővel, Elizabeth Banks-szel.
- Megterveztük azt a pillanatot. Woody-val úgy mentünk bele abba a pillanatba, hogy az nem volt megírva, improvizáltuk. - mondta Banks. - Úgy döntöttük, megcsináljuk, mire a rendező így szólt, "Ez jó, tetszik. Próbáljuk meg még egyszer!" Aztán felvettük csók nélkül is, és hagytuk, hogy majd vágáskor eldöntse, melyik verzió kerüljön a filmbe, mi pedig örülünk, hogy megtartotta.

Mi persze legszívesebben egész nap erről beszélnénk, ezért megkérdeztük Banks-et, hogy vajon a rajongóknak kellene-e romantikus vibrálást érezniük a páros két tagja között.
- Remélem. - nevetett. - De szerintem határozottan éreznek is. - folytatta. - Igen, végül is hosszú közös múltjuk van, és egyikük sem áll az oltár elé egyhamar, szóval szerintem ennek az egésznek csak az a lényege, hogy kettejük között egy igazán mély kapcsolat van. 

Többekhez hasonlóan Elizabeth Banks véleményét is megkérdezték, mit gondol azokról a hírekről, miszerint a Lionsgate Éhezők Viadala előzményfilmeket tervez. Natalie Dormerrel összecsengően ő is azt nyilatkozta, visszatérése egyetlen dolgon múlna:
- Azt mondanám, hogy ez Suzanne Collins-on, a sorozat írónőjén múlik. Bármit is csinál, én mellette állok. - mondta Banks.
Forrás: HuffintonPost

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése