2015. december 11., péntek

A sorozat szereplői egymásról

Újabb videóinterjút nézhettek meg a film szereplőivel, még a promóidőszakból, sőt még Berlinből, amelyet akkor is jó látni, ha nagyjából már ezerszer hallottuk, mennyire szerettek együtt dolgozni és mekkora barátok lettek. A videó ITT látható, az átiratát pedig mellékelem is lentebb.

Mit gondoltok arról, hogy elérkezett a vége az együtt töltött időnek?
Liam: Boldogan mondunk búcsút egymásnak, nagyon jó utazás volt ez. Nagyon jó barátok lettünk, ez a legjobb dolog, amit magunkkal vihetünk ebből az egészből.
Jen: Ez volt a legjobb produkció, amiben valaha részt vettem. Szóval határozottan hiányozni fog, mert még egy ilyen biztosan nem lesz.
Liam: Nagyszerű emberekkel dolgozhattunk.
Josh: Az egész stábbal együtt lógtunk, az operatőrökkel, a kaszkadőrökkel, az egész stáb hiányozni fog.
Julianne Moore: Nagyon hálás vagyok, amiért részese lehettem ennek a nagy-nagy sorozatnak, ami ekkora hatással van a popkultúrára és nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen szeretettel fogadtak.

Mit szeretsz legjobban és legkevésbé Joshban és Liamben?
Jen: Óóó, ez jó lesz! Joshban a kis csipkelődéseit szeretem a legjobban és hogy nagyon szenvedélyes és okos. És hangulatomtól függően ez Josh legrosszabb tulajdonsága is lehet. Liamben a hatalmas lélekjelenlétét szeretem, a legkevésbé pedig valószínűleg az arcát. 

Mit szeretnek a srácok legjobban és legkevésbé Jenniferben?
Josh: Szeretem, hogy vicces, aranyos és okos. Amit nem szeretek, hogy ő a főszereplő a forgatáson...
Jen: Hajrá, mond csak meg a tutit!
Josh: Ááá, te azt nem tudnád kezelni.
Francis Lawrence: Fantasztikus színésznő, hihetetlenül tehetséges. Színésznőként mindig meglep, nagyon könnyen lehet vele beszélgetni, nagyszerűen alakítja a karakterét, jó a közelében lenni és felpörgeti a forgatás hangulatát.
Liam: Igen, ez jó tulajdonsága, hogy nagyszerű hangulatot teremt a forgatáson.
Josh: És a legrosszabb, hogy rángatja a lábát, és az egész lakókocsi remeg emiatt...

Mit gondoltok, miért szeretik olyan sokan ennyire ezeket a történeteket?
Josh: Mert rengeteg téma ezekben a filmekből a tényleges világunkból van, és ez jó, mert a fiatalok nyitottak erre. Ők a következő generáció és ezekben a filmekben a háború következményeiről, hogy az ember álljon ki amellett, amiben hisz, és szerintem ezek fontos üzenetek a fiatalok számára. Illetve Katniss maga is olyan karakter, akit a fiatalok könnyen megkedvelnek, felnéznek rá és szívesen követik nyomon, hogyan oldja meg ezt az összetett helyzetet.

Mit gondolnak, miért fontosak ezek a történetek a hollywoodi nők számára?
Julianne Moore: Szerintem ezek a filmek sok mindent megváltoztatnak. Már az idén is sok olyan film jelent meg, amelynek nő volt a rendezője, például a Tökéletes Hang 2. is ilyen, és ezeknek hatalmas sikerük van. 
Francis Lawrence: Hollywood legkomolyabb problémája a félelem. Szerintem az embereknek nem kellene félniük a nőkről szóló történetektől vagy ha nők állnak a kulisszák mögött.
Natalie Dormer: Katniss bebizonyította, hogy marketing szempontokból igenis eladható egy ilyen összetett, háromdimenziós női főhős, szóval remélem, lassan eljön a változás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése