2015. december 25., péntek

Jen, Josh és Liam karácsonyi szokásaikról

Az Inquirer.net megkérdezett néhány színészt karácsonyi szokásaikról és szerencsére a mi fő hármasunk is köztük van. :)


Josh Hutcherson
- Pár éve szerepeltem az Utazás a Föld Középpontja Felé című filmben. Ajándékként a stúdió elvitt engem és szüleimet a Disney World-be egy családi kirándulásra - ez volt eddigi legjobb karácsonyi ajándékom. A családommal kaptunk egy idegenvezetőt, aki bevitt minket a kulisszák mögé! 13 éves voltam és nagyon odáig voltam ettől az egésztől - hihetetlen volt !!
De minden karácsonyi ajándéknak örülök. A zokniknak is - elvégre is szükségem van zoknikra. Minden karácsonyi ajándékot fel tudok használni, amit kapok, szóval sosem kaptam még rossz ajándékot. A jó ajándék személyes, olyan, amely mutatja, hogy jól ismered a másikat. Nemrégiben - tudom, ostobaság - rákattantam a DJ-skedésre. Születésnapomra pedig anyukám egy kirány DJ-pultot vett nekem. Most órákon át ezzel foglalkozom. De anyukám tudta, hogy nagyon benne vagyok most ebben, szóval jó ajándék volt.
Mindig haza szoktam utazni karácsonyra Kentucky-ba. A családom azonban most kicsit arrébb költözött. Idén haza is megyek és Los Angelesben is karácsonyozom a családommal. Szóval ez ilyen dupla karácsony lesz, ami idén fordul elő először, de jó lesz. 
A karácsony nálunk mindig arról szól, hogy ülünk a nappaliban, beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Megajándékozzuk egymást, megpróbálunk társasozni, ilyenek. Érdekes családom van: csupa erős egyéniség, sokszor nagyszerű, ha mind összegyűlünk! Időnként azonban jelent némi kihívást a sok különböző egyéniség összehangolása. 
Mindig megnézzük a Karácsonyi történetet vagy csak hagyjuk, hogy menjen a háttérben. Ami a kaját illeti, nagymamám zöldbabja a kedvencem. Egy egész tállal meg tudok enni belőle. Nagyon finom - titkos receptje van!

Jennifer Lawrence
- Sajnos a mi karácsonyaink azzal telnek, hogy megpróbáljuk elkapni a kib*** zaklatóimat a kertünkben, amikor hazautazom Kentucky-ba. Borzasztó! Igen, hazamegyek Kentucky-ba. Meglátogatom az unokaöcséimet. A karácsony mindig mókásabb, ha kicsik is vannak a családban és az én idősebbik unokaöcsém is még csak négy éves. De ő már mindent tud a Mikulásról. 
Apukámat beöltöztetjük Mikulásnak és majd mondjuk, hogy "Ó, istenem, összetört a Mikulás szánja!" Aztán az ablakhoz szaladunk, apukám pedig bejön! Nagyon izgi! Szóval hazautazom Kentucky-ba. Nem tudom elképzelni sem, hogy Los Angelesben karácsonyozzak. Ott nem lenne karácsonyi hangulatom. 
Anyukám nagyon finom krumplipürét szokott csinálni. Szóval krumplipürét eszünk és hozzá valami fűszereset. Nagyon jó lesz!

Liam Hemsworth
- A karácsony általában az egyetlen olyan időszaka az évnek, amikor az egész család összegyűlik. Imádom a karácsonyt! Ilyenkor tehát az egész család együtt van vagy Ausztráliában vagy Amerikában vagy elutazunk közösen valahova. De igen, a karácsony lényege, hogy együtt van a család.
Rengeteget eszünk ilyenkor. A Mikulás varázsa elmúlik, ha felnő az ember, de mivel a bátyáimnak vannak gyerekei, most újra átélhetjük. Az ember is átéli ezt, amikor látja, hogy a kicsik milyen izgatottak a Mikulás, a karácsony és az ajándékok miatt!
Forrás: Inquirer.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése