2015. december 4., péntek

Korábbi Éhezők Viadala Győztes poszterek

Még a film előtt találta ki a Lionsgate, vagyis a hozzájuk tartozó Capitol Couture oldal, hogy megjelentetnek néhány korábbi Éhezők Viadala győztes győzelmi körút posztert. Nem nagyon látom a koncepció lényegét, mert akkortájt kijött belőle háromszor 2-2 kép, amelyek közül szerintem a Mags poszterek azok, amik rendben vannak, a többinek nem sok értelmét látom, mert érzelmileg nem kötődünk hozzájuk, de vizuálisan sem túl izgalmasak.

Amúgy lett volna ezekben a képekben lehetőség, ha nem sokkal az első film után kezdték volna el megjelentetni ezeket és a Futótűz szereplőit mutatták volna be ezáltal. Vagy akár most. Akár Lyme-ot. De nem, csak ez az első képpár érinti meg az ember lelkét.

Ezen képek tanúbizonysága szerint Mags a 11. Éhezők Viadalát nyerte meg.


Az ugrás után megnézhetitek a 38. és a 67. Viadalok győztesét is.


A 38. Viadalt az 5. körzetből származó Porter Millicent Tripp nyerte. Nekem amúgy az a gondom a képpel, hogy nem egy kapióliumi extravagancia, hanem egy súlyos balesetek után használt gerincmerevítő jut róla eszembe. És ahogy nézem, ez ráadásul szándékos is. A Mashable-hez [magazin, ahol megjelentek ezek a képek] közel álló források szerint Tripp még a Viadal végső csatájában eltörte a nyakát, ám ennek részleteiről csak keveset tudni. A kép pedig közvetlenül a győzelmet követően készült.


Az utolsó poszterpáron az 1. körzetből származó Augustus Braun Győztes poszterét láthatjuk, aki Hivatásosként nyerte meg a 67. Viadalt. Érdekes választás, ha tudjuk, hogy volt hasonló korú győztesünk az 1. körzetből a Futótűzben Gloss személyében. Na, mindegy. Most csak, ráadásul elég távoli képek is:


Forrás: Mashable, Collider, MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése