2015. december 14., hétfő

Jennifer Lawrence az előzményfilmekről

Jennifer Lawrence is megszólalt röviden a Lionsgate alelnökének múlt heti nyilatkozata kapcsán. Oké, nem magától, hanem valószínűleg konkrétan rákérdeztek tegnap este a Joy premierjének vörösszőnyegén.

Ha a Lionsgate, Az Éhezők Viadala mögött álló filmstúdió úgy dönt, visszatér az arénába, akkor ezt már Jennifer Lawrence nélkül kell megtennie.

A színésznő, aki a sorozat alkalmával életre keltette a főszereplő Katniss Everdeent, egyértelművé tette, hogy nem fogja leporolni íját és nyilait a pletykákban hallható előzményfilmek kedvéért.
- Nem fogok benne szerepelni - mondta Lawrence új filmjének, a Joy-nak a premierjén. - Szerintem most még nagyon korán van. Hagyniuk kellene kicsit kihűlni a dolgot.

Jennifer Lawrence a Joy világpremierjén

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. része eredetileg a sorozat befejező része lett volna, ám a Lionsgate alelnöke, Michael Burns múlt héten az UBS Globális Média és Kommunikációs konferencián arra utalt, hogy a Lionsgate új történeteket és spin-offok megfilmesítését tervezi. Az alelök a sorozatot a Harry Potterhez hasonlította és azt mondta a befektetőknek, hogy a sorozat "tovább fog élni".

Lawrence lehet, hogy igaza van, amikor azt mondja, a közönségnek szüksége volna egy lélegzetvételnyi szünetre Panem világában. A Kiválasztott 2. része ezúttal is kasszasiker [valóban sikerül neki negyedik hete vezetnie a mozis bevételi listákat], ám az Egyesült Államokban a többi filmhez képest a legalacsonyabb bevételre tett eddig szert a sorozat filmjei közül.
Forrás: Variety

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése