2015. december 22., kedd

Natalie Dormer is az Éhezők Viadala előzményfilmjeiről

Az előzményfilmek elég ambivalens érzéseket keltenek sokunkban, hiszen bármennyire is szeretjük a történet karaktereit és világát, nem akarjuk, hogy olcsó tömegcikk váljék a sorozatból. A Lionsgate alelnöke pedig két hete elég aggasztóan nyilatkozott a témában, ám feldobott egy elég magas labdát, aminek kapcsán megkérdezik a sorozat főbb szereplőinek véleményét, ha erre lehetőség nyílik.

Múlt héten Jennifer Lawrence-t kérdezték meg a témában, aki azt nyilatkozta, hogy ő ebben már biztosan nem vesz részt, de szerinte hagyni kellene nyugodtan lecsengeni a sorozatot és esetleg sokkal később elővenni újra.

Natalie Dormer a Kiválasztott 2. rész londoni premierjén

Most az Entertainment Weekly készített egy interjút Natalie Dormerrel a hamarosan megjelenő The Forest című filmje kapcsán, ahol szintén szóba került a téma és Dormer azt mondta, csak akkor hajlandó elgondolkodni a visszatérésen, ha a történetet az eredeti sorozat szerzője, Suzanne Collins írja.
- Imádom Suzanne Collins bátorságát és képzelőerejét, - mondta Dormer az EW-nek - és minden, ami az Éhezők Viadalával kapcsolatos, az eredete, a sikere, minden Suzanne-nak köszönhető. Egy nagyon összetett világot teremtett meg, ahol rengeteg olyan téma merült fel, amivel mi magunk is küzdünk a saját hétköznapjainkban és korunkban.

- Szóval hatalmas rajongója vagyok Suzanne Collinsnak és műveinek és szerintem Nina Jacobson és Francis Lawrence is ugyanezt mondta, szóval bármilyen előzménytörténetnek vagy folytatásnak tőle kell származnia, az ő tollából. - tette hozzá Dormer. - Szóval abban a pillanatban, amint megtudom, hogy Suzanne ír valamit, igen, oda fogok figyelni rá. Szinte biztosan.

Dormer megjegyzése összecseng Francis Lawrence múlt hónapban az Entertainment Weeklyben a lehetséges folytatásokkal és előzményfilmekkel kapcsolatos nyilatkozatával. Akkor ő így fogalmazott:
- Számomra az lenne az izgalmas, ha visszamennénk 75 évvel ezelőttre és látnánk, hogy a dolgok miként váltak azzá, ami lett belőlük. - mondta a Futótűz és a Kiválasztott filmek rendezője. - Biztos vagyok benne, hogy ha Suzanne ihletet kap és lesz másik olyan fontos története Panem világában, amelyet szeretne elmesélni, akár a Sötét Napokról, akár másik karakterről vagy korábbi Viadalokról, akkor az nagyszerű lesz. És akkor igen, nem szeretnék kimaradni belőle.
Forrás: EW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése