2015. december 9., szerda

Josh Hutcherson a decemberi Cosmo-ban

Sajnos nem nálunk, illetve a magyar verziót nemigen követem. Mindenesetre az eredetiben négy rövid kérdésről osztja meg Josh a gondolatait :)

Peeta vagy Gale:
- Őszintén szólva egy kicsit jobban húzok Gale-hez. Hajlamos vagyok merengő és agresszív lenni időnként. Ráadásul Gale kiáll azért, amiben hisz - ez rám is jellemző. De ugyanakkor érzékeny is vagyok, ez pedig Peetával közös tulajdonságom.

A J.LAw-val kapcsolatos pletykákról:
- Mióta csak megismerkedtünk, olyanok vagyunk, mintha testvérek lennénk. Ezért aztán elég idegesítő, hogy az emberek folyton spekulálnak, például azt mondják, hogy a barátnőm azon mesterkedik, hogy távol tartson Jentől. Ugye, csak viccelnek?

Az erős nőkről:
- Ez nagyon fontos számomra. Persze az is fontos, hogy jó legyen az ágyban, de lehet vele jót beszélgetni is? Én azokat szeretem, akikkel lehet meg tudjuk változtatni egymás véleményét. Ha valaki keményen megmondja a magáét, attól csak jobb ember leszel.

Bulik Josh-nál:
- Szoktam sztorizgatós estéket tartani. Ilyenkor átjön egy tucat ember, lekapcsoljuk a villanyt, gyertyát gyújtunk, lefekszünk a padlóra, borozunk és hallgatjuk a This American Life-ot. Számomra ilyen az ideális buli.
Forrás: Cosmopolitan

Szkenn - illetve inkább fénykép az - az ugrás után.


2 megjegyzés:

  1. Most először valahogy nem volt szimpatikus amiket válaszolt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk egy Cosmo-tól nem is biztos, hogy mélységeket kell várni... :)

      Törlés