2015. december 26., szombat

Újabb érvek a Hayffie-jelenség mellett

Remélem, még mindig nem bánjátok, hogy Hayffie-napot tartunk, az az igazság, elő szokott fordulni, hogy az egyik cikk kapcsán ráakadok egy másikra és úgy érzem, azt is meg kell osztani. Most a Bustle cikkét olvashatjátok a Hayffie-jelenség létjogosultsága mellett. :)

Felhívás minden Hayffie-rajongónak - itt az ideje egy nagyon fontos kerekasztal megbeszélésnek arról, hogy végül Effie és Haymitch egy párt alkotnak-e A Kiválasztott 2. részére. Aki olvasta a könyveket, tudhatja, hogy a könyvekben nincs sok romantika kettejük között. Tény, hogy a könyv vége alapján elég valószínűtlen, hogy közöttük hosszú távú kapcsolat kialakulhasson. Bár a filmekben már eddig is voltak burkolt célzások, némi vibrálás kettejük között, A Kiválasztott 2. rész végén azonban úgy tűnik, mintha kicsit több tűz lobogna abban a Hayffie lángban.

Íme néhány érv amögött, hogy kettejük kapcsolatában lehetne némi lehetőség, mert, hogy tagadhatatlan, hogy az a bizonyos vibrálás ott van.

1. Kiegészítenék a triót
Katnissnek ott van Peeta. Finnicknek Annie. Mindenki szereti Haymitch-et és Effie-t is, akkor miért ne lehetne három Éhezők Viadala szerelmespárunk, ahelyett, hogy ez a két rajongó-kedvenc karakter külön-külön élje világát?

2. Haymitch-nek megértésre van szüksége
Haymitch nyilvánvalóan sok mindenen ment keresztül és rengeteg sebet visel azáltal, hogy részt kellett vennie egy Éhezők Viadalán és Snow elnök minden szerettét megölette. Ahelyett, hogy mások felé fordulna, alkoholba fojtja bánatát. Ha együtt lennének, Effie segíthetne Haymitchnek, hogy megküzdjön démonaival és elkezdjen ténylegesen is gyógyulni.



3. A színészek jól alakítják a köztük lévő vonzalmat
A vonzerő nem olyasmi, amit beleírnak a forgatókönyvbe és azt mondják, tessék, itt van - a színészeken múlik, hogy ezt a vibrálást életre keltsék. Elizabeth Banks és Woody Harrelson izzanak, amikor karaktereik egymással csipkelődnek a képernyőn, ezért aztán sokan vágynak arra, hogy ők ketten tényleg összejöjjenek.

4. Jól kiegészítik egymást

Effie-nek többé-kevésbé varázslatos élete volt a gazdag Kapitóliumban, összehasonlítva Haymitch-csel, aki a 12. körzetben nőtt fel, amely az egyik legszegényebb körzet. Haymitch megtaníthatná Effie-nek, milyen az élet ezen a burkon túl. Cserébe Effie kicsi optimizmust csempészhetne Haymitch nem túl boldog kilátásai közé.

5. Egyszerűen csak jól néznek ki együtt
Van valami Effie különc színes ruháiban és Haymitch szedett-vedett stílusában, amitől úgy érzi az ember, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Forrás: Bustle

Haymitch és Effie legjobb pillanatait EBBEN és EBBEN a videóban nézhetitek meg.

1 megjegyzés: