2015. április 1., szerda

Álhír: A Kiválasztott 2. részét is 2 részben mutatja be a Lionsgate

Update: Csak találtam április 1-re illő híreket, bocsi, ha valaki komolyan vette :)

Na, ettől már eszem megáll. Kicsit kezd durvulni a lehúzásunk. Állítólag a Bosszúállók: Ultron Kora előtti előzetesben fogják ezt még jelezni, de tegnap kiküldött egy sajtóközleményt a Lionsgate a rajongói oldalaknak. Mondjuk korábban már olvastam erről, de reméltem, hogy baromság...

Már március van az új hivatalos teaser poszteren.

SANTA MONICA, Kalifornia, 2015. március 31. - A Lionsgate a jövő generáció első, globális tartalmakat megjelenítő vezetője a mai napon bejelenti, hogy Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. részt, a világméretű kasszasikert arató Éhezők Viadala sorozat negyedik epizódját - amelynek bemutatását eredetileg 2015. november 20-ra tervezték - két részben mutatják be 2015. november 20-án és 2016. március 26-án.

A rajongói oldalak megkeresésére, a Lionsgate e-mailben hozzátette:
- Mivel mindkét film egy éven belül megjelenik, úgy érezzük, ez még nagyobb figyelmet eredményez majd a sorozatnak, amely még nagyobb figyelemtől övezve távozhat a köztudatból.

Na, de a sajtóközlemény így folytatódik:

Mindkét film címe Kiválasztott, 2. rész lesz, ám ezeket egy kiegészítő címmel különböztetjük meg egymástól. A 2015. november 20-án megjelenő film címe így: Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. rész - 2. körzet, az utolsó, 2016. március 26-án megjelenő filmé pedig Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. rész - A Kapitólium. Mindkét film közel 100 perc hosszú lesz, ehhez azonban minden bizonnyal további részleteket rögzítünk majd.

A korábbi poszterünkön ugyan alcím még nem jelenik meg, ám az év további időszakában megjelenő mozis posztereken már azok is láthatóak lesznek. Addig pedig bemutatjuk a második Kiválasztott 2. rész teaser poszterét is [ld. fentebb].
Forrás: Lionsgate

5 megjegyzés:

  1. Remélem csak egy április 1-i tréfa... Ez azért már nem lenne a legjobb. Mondjuk így tovább tartana a sorozat :)

    VálaszTörlés
  2. Na ez viszont ugye tényleg csak vicc??

    VálaszTörlés
  3. Egy t betűt elfelejtettél kiemelni. ;)
    Amúgy jó kis áprilisi tréfa. :)

    VálaszTörlés
  4. Ejha. Nekem komolyan nem esett le milyen nap volt tegnap! Nembaj jót röhögtem így utólag...:D

    VálaszTörlés