2015. április 4., szombat

Ismerjük meg Gwendoline Christie-t!

A Lyme parancsnok szerepét átvevő Gwendoline Christie-ről alapvetően egy dolgot tudunk: hogy a Trónok harca egyik szereplője, azt viszont nem, hogy tornász és modell múltja is van. 


Íme öt érdekesség, amit a rajongóknak érdemes tudnia a színésznőről:

1. Magasság: Gwendoline Christie magassága illik egy egykori Éhezők Viadala győzteshez. A színésznő, akit majd a Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő című filmben is láthatunk, 190 centiméterével emelkedik ki a tömegből. Kétségtelen, hogy épp elképesztő magassága volt az, ami miatt felfigyelt rá Polly Borland, brit fényképész, aki egy Bunny című fotósorozatot készített a Christie-ről. Ennek a fotósorozatnak köszönhetően figyeltek fel először a színésznőre.

2. Karrier váltás: Gyerekként Christie félprofi tornásznak készült, amikor egy gerincsérülésnek köszönhetően abba kellett hagynia a tornát. Ez még lenyűgözőbbé tette Christie testalkatát. Képzeljünk el valakit, aki széles vállakkal, szoborszerű magassággal kivitelezi a hátraszaltókat. Ritka, amikor valaki ilyen testalkattal ennyire hajlékony. Christie ezekkel az adottságaival akár profi röplabdás is lehetett volna.

3. Kőkemény izomépítés: Hogy felkészüljön Trónok Harca-beli tarthi Brienne szerepére, Christie több, mint 6 kiló izmot szedett magára. Hogy még látványosabb eredményt érjen el, a színésznő az erősítő gyakorlatok mellett felhagyott az alkohol fogyasztással, és csak sovány húsokat illetve fehérjeturmixot fogyasztott.

4. Nincs születésnapja: Christie nem tudja, milyen jó érzés elfújni a gyertyákat születésnapi tortáján, mert sem ő, sem pedig anyukája nem tudja pontos születési idejét. Csak azt tudni, hogy Nyugat Sussex-ben született, Angliában, valamikor 1978-ban. Erre nincs semmilyen magyarázat. Amikor a Radio Times riportere például rákérdezett a korára, egyszerűen azt mondta, nem tudja, mennyi idős.

5. Személyes tapasztalatait használja fel szerepeinek alakításakor: Gyerekként Christie-t sokat bántották magassága miatt. Egy  Access Hollywood-nak adott interjújában elmesélte, hogy ezeket az élményeket használja fel Brienne - aki egy női lovag - alakításakor.
Forrás: Designtrend

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése