2015. április 30., csütörtök

Francis Lawrence Jennifer Lawrence-ről ezúttal az MTV News-on

Azt hiszem, ezekben a kietlen napokban Francis Lawrence tartja bennünk a lelket, akitől előkerült még egy videó az MTV News-ról Josh Horowitz-cal. Josh ezúttal Jen-ről kérdezte a Kiválasztott rendezőjét. Persze olyan veszettül újat nem tud mondani a névrokon rendező, de tőle és Jenről bármit szívesen hallunk :))


Fordítás ezúttal is a folytatásban.


Immáron a harmadik filmet készítetted el Jennifer Lawrence-szel. Érzékeltél rajta valamiféle fejlődést az együtt töltött időszak alatt?
Nehéz ez, mert olyan sok időt töltöttünk együtt, és amikor valakivel nap-mint-nap találkozik az ember, nehéz látni a folyamatos fejlődést. De azt hiszem, a legnagyobb változást a Futótűz megjelenése körüli időszak hozta számára. Nyilvánvalóan már akkor is egy nagyon fontos és népszerű színésznő volt, mégis valamiféle robbanás történt körülötte, ami új irányba terelte. Én pedig mindezt végignézhettem. Láttam, hogy kicsit kizárja a külvilágot, ahogyan mindenki megpróbálja, aki ekkora figyelmet kap. 

Igaz, hogy a közeljövőben együtt dolgoztok majd A Merülés című filmen is [erről ITT olvashattatok korábban]?
Igen. Igazából néhány évvel ezelőtt olvastam a forgatókönyv egy vázlatát és egy nagyon-nagyon klassz történetről van szó, nagyszerű világa van. És Jennel beszélgettünk róla, próbáltuk megfejteni. De egyelőre még nincs kész a forgatókönyve. Ez egy nagyon bonyolult történet, és a karakter, amit alakítana... szóval nehéz lenne jól megcsinálni a filmet és megírni a végét, hogy igazán jó legyen.
Fottás: MTV News

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése