2015. április 10., péntek

Az összes teaser poszter egyben

Szolg. közl.: Most jutottam el odáig - úgykábé tavaly szeptember óta először - hogy utolértem magam és minden elmentett cikket feldolgoztam, lefordítottam, kitettem. Jó, persze vannak még vésztartalékaim, de tartom azt, amit valamikor télen ígértem: hogy nem szeretném teleszórni az oldalt egy halom értéktelen töltelékbejegyzéssel, csak azért, hogy tegyek ki valamit. Ez nem jelenti azt, hogy ne jönne bármi apróság, ami szembejön és kicsit is érdekes vagy izgalmas, de ne essetek kétségek közé akkor se, ha itt az uborkaszezonban nem lesz minden nap bejegyzés. Csak annyi változik, hogy nem törekszem immáron görcsösen erre. De itt vagyok, résen vagyok és nem hagyom sorsára az oldalt még úgy egy évig :)

És ha már búcsúhangulat, ez a bejegyzés is egy olyasmi lesz. Összegyűjtöttem ugyanis az összes film teaser poszterét és ez várható majd minden mással is: előzetesekkel, további poszterekkel és minden olyan dologgal, amiből sorozat készíthető. A könyvborítókból végülis már láttátok is a teljes sorozatokat. Íme tehát a filmek legelső poszterei, jelmondatokkal:


És a jelmondatok:

"Soha ne hagyjon el benneteket a remény"
"Minden forradalom egy szikrával kezdődik"
"A sötétségben még jobban lobog a tűz"
"A tűz örökké égni fog"

Az ugrás után kiteszem egyesével is a posztereket, bár ezek nem az elérhető legnagyobb méretek:



3 megjegyzés:

  1. Hűű hát gratulálok, hogy sikerült utolérni magad! :) Megjegyzem követni a híreidet sem volt kis feladat, hát még amit dolgozhattál velük!

    Egy olyan kérdésem lenne, hogy az első résznek hivatalosan volt a jelmondata a "May the odds be ever in your favor!" ? Csak amiatt mert az én lemezemen "A világ csak téged figyel!" szöveg áll, szóval itt volt változtatás, vagy csak hülyén lett fordítva? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A teaser posztereknek ez a jelszavuk.

      A mozis poszterek közül az elsőé ez a "Világ csak téged figyel", a másodiké "A nap rendületlenül kúszik egyre feljebb az égen", a harmadiké pedig "Az egyén bátorsága menti meg a világot!" és olt olyan Futótűz poszter, amelyen az állt: "Ne feledd, ki az ellenséged!"

      Szóval abban igazad van, hogy nem csak ezek a jelmondatok szerepeltek poszteren, de én itt most csak a teaser-poszterekét gyűjtöttem össze, a többi - még - nem :)

      Törlés
    2. Húú tényleg, még emlékszem is valamennyire ezekre. :) Köszi szépen!

      Törlés