2015. április 2., csütörtök

Lionsgate részleggel egészül ki a Dubai-i Vidámpark

No, akkor immáron vége az április 1-jei hírek hosszú sorának, és végre hozhatom azt, amit már kedden tudni lehetett volna (de őszintén nekem a végülis-kamu-promókörút izgalmasabbnak tűnt és mivel kevés időm volt, a két hír közül inkább azt hoztam. Fel sem merült bennem, hogy március 31-én az ausztráloknál már 1-je van, így ők bombázhatnak álhírrel. Mindegy, azt én vettem be :/)
De akkor most olvashatjátok a sajtóközleményt a Dubai-i Vidámpark Lionsgate részlege kapcsán.


Santa Monica, Kalifornia és Dubai, Egyesült Arab Emirátusok, 2015. március 31. - Folytatva világszerte a helyi szórakozóhelyek sorának kialakítását, a Lionsgate a Dubai Parks and Resorts-szal együttműködve létrehoz egy Lionsgate-részleget a motiongate™ Dubai-i vidámparkjában, amely 2016. októberében nyílik majd meg.

A Lionsgate egy magas szintű vidámparkot és kiskereskedelmi egységeket hoz létre, amelyek többségét a Lionsgate világszinten kasszasikert elérő sorozata, az Éhezők Viadala ihlette. A helyszínen bemutatnak majd egy táncos élő show-t is, amely a Step Up 4: Forradalom és a Step Up All In című filmeken, a filmstúdió Step up című sorozatának utolsó két filmjén alapszanak.

- Sorozataink arra ösztönöznek, hogy folyamatosan egyre több szórakozóhelyet nyissunk szerte a világon. - nyilatkozta Jon Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója. - Büszkék vagyunk rá, hogy együttműködhetünk a Dubai Parks and Resorts-szal, hogy egy izgalmas, mindenre kiterjedő élményt hozhassunk létre, ezáltal is több millió rajongót vonzva és folytatva márkáink világszintű terjesztésének folyamatát.

A 375.000 négyzetméteres alapterületű motiongate™ Dubai évente várhatóan 3.000.000 látogatót vonz majd és egy magával ragadó filmes utazást biztosít majd számukra 27 különböző, legújabb technológiával készülő látványossága és játéka által.

A Dubai Parks and Resorts vezérigazgatója, Raed Al Nuaimi így reagált: - Izgatottak vagyunk, hogy egy olyan hollywood-i stúdióval dolgozhatunk együtt, amely hozzánk hasonlóan kreatív eszközöket alkalmaz arra, hogy minél szélesebb körű szórakoztatást biztosíthasson. A Lionsgate Éhezők Viadala és Step Up sorozatai és más termékei tökéletesen alkalmasak arra, hogy központi helyet foglaljanak el a világ egyik leglátogatottabb vidámparkjában. Ezen együttműködés révén még többet kínálunk majd minden idelátogató családnak, hogy jól érezhessék magukat és biztosak vagyunk abban, hogy a motiongate™ Dubai egyedülálló márkát jelent majd a világon, ha az ember mozis jellegű szórakozásra vágyik.
Forrás: PRNewsWire

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése