2015. április 23., csütörtök

Április 21-től jegyek is válthatóak Az Éhezők Viadala Kiállításra

Íme a 21-én megjelent infó Az Éhezők Viadala: A Kiállításról. Van egy klassz promóposzterünk, egy leírás, egy kép ízelítőül és leírás arról, milyen részei lesznek a kiállításnak. A Kiállítás 2015. július 1-jén indul útjára és január 3-ig New York-ban a Discovery Times Square-en látható majd először. Ide vehetik meg jegyeiket az érdeklődők április 21. óta.


Az Éhezők Viadala: A Kiállítás a kasszasikert elért Az Éhezők Viadala sorozat és Katniss soha korábban nem látott utazásának tiszteletére készült. Ez a látványos kiállítás a művészet, a tudomány, a fényűzés és Panem világa történetének bemutatása, ahol a látogatók a sorozat jelmezeit, díszleteit, kellékeit és azokat a technikai trükköket láthatják, amelyek segítettek életre kelteni a történetet. A látogatók interaktív módon vethetik bele magukat az izgalmas kulisszatitkokba, mélyen beleélhetik magukat a film világába, és új oldalát fedezhetik fel a történetnek, amely felkavarta az egész világot.

A tárlaton az alábbihoz is hasonló kellékeket is megnézhetünk élőben.


A Kiállítás hivatalos weboldalán már ismertetik a kiállítás 7 különböző területét, ennek részleteiről olvashattok a folytatásban. Izgalmasnak ígérkezik :)


12. körzet

A 12. körzet Katniss Everdeen szülőhazája, itt lépünk be Panem világába. Ellátogathatunk a Zugba, megnézhetjük Everdeen-ék házát és a Törvényszék Épületét és Panem más területeit is felfedezhetjük egy interaktív térkép segítségével.

A Kiválasztottak Vonata

Utazz a nagy sebességű vonattal, amely elröpíti Katnisst a 12. körzetből, és segít megismernie neki Panem világát. A vonat csupa mahagóni, sok összetett forgatási díszlettel és kellékkel, amelyek bevezetnek minket a Kapitólium gazdagságába és pompájába.

A Kapitólium

Fedezd fel a Kapitólium gazdagságát és csodáit Snow elnök rezidenciájának erkélyéről, ahonnan lelátni a térre, ahol a Kiválasztottak szekeres felvonulása és a Győzteseknek adott fogadás is zajlik évről évre! Látogass el Cinna irodájába, ahol megnézheted Cinna vázlatfüzetét a Lángra Lobbant Lány ruhájával, és akár egy interjút is adhatsz a Kapitólium legismertebb műsorvezetőjének, Caesar Flickermannak.

A Viadalok Megtervezése

Az Éhezők Viadala művészi és tudományos oldalára fekteti a hangsúlyt ez a részleg, amelyet maguknak a viadaloknak szentelnek. A Kiválasztottak tiszteletére magad is kipróbálhatod, tudsz-e csomót kötni, tesztelheted ügyességedet és bátorságodat és felfedezheted a Viadalok technikai hátterét is - a mutánsoktól kezdve az erőtérig - egy interaktív Játékmesteri asztalnál.

A 13. körzet

Ismerd meg a lázadók térfelét és csatlakozz a lázadókhoz! Készíts profit (propagandafilmet), amellyel tovább szíthatod a lázadást, és megnézheted Beetee legújabb fejlesztéseit is és még többet megtudhatsz a körzet föld alatti életéről is.

Katniss utazása

Tisztelegj Katniss Kiválasztottból Fecsegőposzátává válása előtt ebben a mozgó fináléban. Nézd meg közelről Katniss legjellegzetesebb jelmezeit, többek közt a Fecsegőposzáta ruhával és a Fecsegőposzáta harci jelmezzel, nézd meg a filmek kulcsfontosságú jeleneteit, és éld át az erőt, amely által egyetlen ember is megváltoztathatta a világot!

Rajongói Galéria

Éld át első kézből, hogyan vált a történet világjelenséggé, és rajongók kedvencévé. Ebben a részlegben igazi rajongói alkotásokat látunk. Ki tudja, talán épp a Tiéd lesz az egyik kiállított darab!
Forrás és további részletek: TheHungerGamesExhibition.Com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése