2015. április 15., szerda

Április 29-én érkezik csak a Kiválasztott 1. rész Blu-Ray verziója

Bár úgy vélem, szerencsésebb lenne, ha kapnánk valami hivatalos tájékoztatást a forgalmazótól, mi áll ennek hátterében, de az online üzletek szerint a Kiválasztott 1. rész DVD-je végül mégsem ma, hanem csak április 29-én jelenik meg.


Jó lenne tudni, hogy a csúszás mögött mi áll, hogy az lehet-e az ok, hogy a BD-n így már a javított feliratokat kapnátok vagy valami más ok áll. Mert ha tudnánk, hogy a BD már a jó felirattal jön ki, szerintem mindenki kicsit türelmesebb lenne. Mindenesetre én elég csalódott vagyok, hogy ilyen sokáig várniuk azoknak, akik a Blu-Ray verzió mellett döntöttek. Kitartást, én sem tehetek mást, csak hogy tájékoztatok arról, amit tudok. De az most csak ennyi.

3 megjegyzés:

  1. Ez már lassan a vicc kategória ... :D Plusz legalább ne megint előző este írták volna át a megjelenési dátumot. Ha viszont valóban a felirat javítás miatt csúszik, akkor egy szót nem szóltam. De ez, hogy még magyarázatot sem adnak nagyon bosszantó!

    VálaszTörlés
  2. Akkor várjunk megint fél hónapot... Remélem igazad lesz, Dominik, és a felirat javítása miatt csúszik. Szerencsére nagyon türelmes ember vagyok, de már igazán jöhetne a BD!! :/

    VálaszTörlés
  3. Egy kérdés:
    az eredeti DVD-n a film végén a Yellow Flicker Beat lemegy, de utána lemegy a Bitódal is. Méghozzá úgy, hogy Plutarch nem pampog bele. Na, most a kérdés adott: a magyar DVD-n nincs meg véletlenül a Bitódal magyarul(!) és úgy, hogy nem beszél bele senki? Engem nagyon érdekelne az a verzió :)

    VálaszTörlés