2015. április 22., szerda

NE dőljetek be a pletykának: NEM jelenik meg holnap Kiválasztott 2. rész előzetes!

EZ a kép terjeng a neten, ráadásul Lionsgate-es profillal, mégsem valódi, szóval ne éljétek bele magatokat abba, hogy bármit is kapunk holnap, mert nem valószínű. Jelen pillanatban a jövő heti Bosszúállók: Ultron Kora elé remél a fandom előzetest, de az sincsen még megerősítve.

Ezzel szemben Nina Jacobson reagált az őt érő folyamatos noszogatásra és érdeklődésre, mégpedig a következőképpen:


"Keményen dolgozunk, hogy nagyszerű legyen a Kiválasztott 2. része. Tudom, hogy a rajongók nagyon ki vannak már éhezve egy kis ízelítőre, de ez a Lionsgate kezeiben van, nem az enyémben." - Nina Jacobson, producer

5 megjegyzés:

  1. Most, hogy lecsengtek a múlt hét trailerei (Star Wars, Batman v Superman, Jurassic World), könnyen elképzelhető, hogy a Lionsgate kijön valamivel. Ha nem, az se baj persze.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, csak bírom, amikor kommentben vagy e-mailben kérdezik, hogy miért nem szólok, hogy előzetes lesz? Most meg még kép is van mellékelve, könnyen be lehet dőlni.
      A héten tutira nem lesz előzetes, a jövő hét nem esélytelen, de szerintem már tudnánk róla, ha lenne, szóval az is gyanús.

      Törlés
    2. Meg lehet azokat is érteni, akik már nagyon türelmetlenek. Nem az a helyzet, mint a Part 1-nél, hogy júliusban még forgattak, az utómunkálatok mennek már december óta. Az is lehet, hogy már elkezdték párhuzamosan szeptember-októberben. Azóta se kép, se videóanyag. Ja, hátravan egy jelenet, de abban amúgy se lesznek effektek (az öregedést sminkkel megoldják).

      Törlés
  2. durva, h a star warsnak már van előzetese, ami 1 hóval később jön ki mint ez, s ennek még nincs. :(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem összehasonlítható a két eset. A Star Warsnak már tavaly decemberben volt trailere, alig azután, hogy a Kiválasztott 1. rész kijött.

      Törlés