2015. április 9., csütörtök

Mit látnál szívesen a Kiválasztott 2. rész előzetesében?

Mivel közeledik az Adaline Varázslatos Életének bemutatója, ami elé kinti rajongótársaink várják az előzetest (ne feledd: ennek hírét a filmstúdió még nem erősítette meg), kinti rajongótársaink elkezdték összegyűjteni, mire is számítanak az utolsó film első mozis előzetesében. Vagy legalábbis minek örülnének. Írok néhány példát, majd ha kedvetek van, kommentben egészítsétek ki Ti is a tietekkel:
  • A Bitódalt háttérzenének
  • Az "Én ölöm meg Snow elnököt!" feltételt
  • Részletet a 2. körzetben történtekről
  • Peetát a 13. körzetben
  • Azt, amikor Katniss mondja, hogy "Fordítsátok fegyvereiteket a Kapitólium ellen!" (amúgy csak nekem karakteridegen, hogy Katniss ilyenre szólítson fel egy nemzetet???)
  • Hogy úgy mutassák be a Kapitóliumot, mintha egy új Aréna lenne.
  • Valami sötét, érzelmes zenét az előzetes alá
  • Újra a T.T.L. írja az előzetes zenéjét! (Hjaaaaj, azok a régi szép idők Az Éhezők Viadala első előzetesének zenéjével!!)
  • Valami sötét és nagy hatású idézetet, amitől megőrülünk (Hogy is volt ez az "I am. I will!" esetében? :)
És Te? Te mit látnál szívesen a Kiválasztott 2. rész előzetesében?

13 megjegyzés:

  1. egy kis csatarészletet. Bár lehet azt meghagyják a 2 vagy netán a 3 előzeteshez. A bitódalt én is szívesen venném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok hogy hogy tudják megoldani hogy Prim elég.. Meg hogy Katniss hogyan öli meg Coint

      Törlés
    2. Ú... arra én is! :(

      Törlés
    3. Az előző én voltam, Bori csak elfelejtettem oda írni a nevem.

      Törlés
  2. igaz vagy nem igaz? például mikor peetának mondja katniss hogy kedvenc színe a zöld, szeret nyitott ablak mellett aludni vagy dupla csomót köt a cipőfűzőjére (most fejből írom ezt azt hiszem így van).
    ncsi

    VálaszTörlés
  3. Sztem Prim halálát konkrétan nem fogják mutatni.
    Az előzetesben(ahogyan a filmben is) több Coint,Snowt és Johannát szeretnék. Meg sztem jó lenne az is,ha az elején a fontos eseményekről villantanának be pár képet.(pl.: Katniss jelentkezik a viadalra,felrobbantja az arénát,etc.) Nagyhatású idézetek annyira nem nagyon vannak nekem, csak amik gondolom benne lesznek a filmben.("Kezdődjék a 76. Éhezők Viadala";"Én ölöm meg Snowt" etc...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És arra, hogy Annie és Finnick esküvője benne lesz a trailerben ,komoly összegeket tennék :D

      Törlés
    2. Biztosan mutatni fogják Primet, legfeljebb más módon, mint a könyvben.

      Törlés
  4. Legszívesebben az egészet de pl amikor Gale azt mondja Katnissnek h Peta tényleg utálja vagy már a Kapitóliumban a két fiú beszédéből egy villantást vagy amikor Gale és Katniss csókolózik vagy a végén amikor Gale bemegy beszélni Katnissel és rájön h köztük soha nem lehet semmi mert Katniss nem bocsátja meg neki Prim halálát De nagyon kíváncsi vok h a könyv utolsó részében mikor Katniss visszamegy a 13. körzetbe milyen lepukkant lesz pl egy rövid kép erről a Katnissről
    Cs

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a "Fordítsák fegyvereiket a Kapitólium ellen" egyáltalán nem karakter-idegen Katniss-hez. :) Úgy értem miben más mint pl. a "Ha mi elégünk maga is velünk pusztul". Meg ez mégiscsak már az események sűrűjében van, Katniss is egyre dühösebb, szóval szerintem belefér. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyanítom, hogy a 2. körzetre lesz kihegyezve, ugyanúgy, mint a Futótűz teasere a 11-re, vagy A kiválasztott 1-é a 8-ra. Lesz benne Peeta, Gale-Katniss konfliktus, némi 2. körzeti akció, a végén pár másodperc a kiképzésről, zárásként pedig a kapitóliumi csata felvezetése valami ütős képpel.

    VálaszTörlés
  7. szerintem nem fognak túl sokat mutatni az előzetesben. csatajelenetek lesznek többségben. olyat hogy valamelyik szereplő halálát megmutatják túl sok lenne és ha látjuk azokat a részeket, akkor mi lesz új a filmben, amit annyira várunk? én szívesen megnézném katniss és snow rózsakertes beszélgetését is vagy csak azt a mondatot, hogy "jaj, drága everdeen kisasszony. azt hittem megállapodtunk, hogy őszinték leszünk egymással." mindig van benne valami snow elnökös idézet, amit katniss felé intéz.

    VálaszTörlés