2015. április 1., szerda

Álhír: Josh Hutcherson nem fog szerepelni a Kiválasztott 2. rész epilógusában

Update: Senki nem felejtette el, hogy április 1-je van? (volt tegnap, ugye) És ráadásul: szerintem Josh a cikkben szereplőnél sokkal alázatosabb, egy hajfestés miatt nem csinálna ekkora hisztit :)

Nina Jacobson reagált tavaly májusi Tweet-jére, vagyis kiegészítette azt némileg. Lehet, mégsem lesz tökéletes a film befejezése? 


Így nyilatkozott Nina Jacobson az egyik kinti rajongói oldalnak:
- Megígértem a rajongóknak, hogy nem kell majd aggódniuk az epilógus miatt, most azonban mégis visszakoznom kell, de azt is el akarom mondani, mi van az ügy hátterében. - mondta Nina Jacobson producer. - Megegyeztünk Josh Hutchersonnal, hogy mégsem kell részt vennie a Kiválasztott 2. rész epilógusának felvételén. Nem könnyen hoztuk meg ezt a döntést. Sok komoly beszélgetés előzte meg ezt. Josh-nak már hónapok óta nem kellett magára öltenie Peeta külsejét, ő pedig nem vágyik rá, hogy újra végigmenjen a folyamaton. Ezért aztán tiszteletben tartjuk a kérését, hogy nem szeretné, ha újra be kellene festetni a haját [erről egyébként ITT nyilatkozott] egy ilyen rövid filmrészlet kedvéért, és kitaláltuk, hogyan vegyük fel a jelenetet csak Jenniferrel, és ígérhetjük, hogy érzelmileg ugyanazt a hatást éri majd el, mint az eredeti elképzelés. Tudjuk, hogy a rajongók most csalódottak, de reméljük, megpróbálják megérteni és tiszteletben tartani Josh kívánságát.

8 megjegyzés:

  1. Ez még mindig az április 1.-i tréfák közé tartozik vagy ez most full komoly?

    VálaszTörlés
  2. Sok mindenhez volt szerencsém ma, de ez magasan veri az összes próbálkozást! :D

    VálaszTörlés
  3. Hát én eléggé csalódott vagyok. Nagyon vártam az epilógust és, hogy lássunk valami szépet, jót ezután a két sötét film,után. És így nem lesz az igazi Parókával is fel lehtett volna venni...

    VálaszTörlés
  4. Ott van kiemelve. Ha a piros betűket összeolvasod, megapod a válaszod. :) ;)

    VálaszTörlés
  5. Basszus!!!! Ha nem olvasom a kommenteket, elhittem volna!!!!! húúúúú, nagy kő esett le a szívemről!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ááá. Simán elhittem...:D:D:D

    VálaszTörlés