2015. április 22., szerda

Innen-onnan

Mivel a film háza táján csend van (mondjuk a Kiállításról kijött egy hír tegnap - semmi extra, csak a kintiek már megvehetik rá a belépőiket, erről egy hosszabb írás érkezik majd holnap, de most ez az anyagom volt félkész, szóval előbb ez), a sorozat szereplői más projekteken dolgoznak, így több egyéb hír van, amikből most is kiteszek egy csokorral, noha általában csak két hetente szoktam mostanában.

Kezdeném Willow Shields-szel, mert szerintem ő van a legnagyobb projektben most a Dancing With The Stars-ban, ahol azért kőkeményen támogatják továbbjutását hétről hétre kinti rajongótársaink.
Ennek következtében a múlt heti Disney-esten Alice bőrébe bújt, aki Csodaországba utazott és foxtrott-ot táncolt. Csak teljes részletem van, bevezetővel meg hasonlókkal, akit csak a tánc érdekel, tekerjen bele :)


A mostani (kinn mindig hétfő este van a Show) adásban Willow és Mark, akik Markingjay néven szeretik emlegetni magukat, Salsában mutathatták meg tehetségüket. Íme:


A folytatásban természetesen lesznek képeink a főszereplő trióról, kiderül többek között, hogy dohányzik-e Josh Hutrcherson, lesznek fotósorozatok, címlap, előzetesek, forgatási képek és hasonló egyebek.


Jennifer Lawrence-ről és Josh Hutchersonról forgatási képeink vannak.
Jent szokásosan a Joy forgatásán és arra érkezvén fotózták, nem is túl nagy számok, nem is túl jó minőségben, de senki ne maradjon le semmiről, íme:

Forrás és még pár: JenniferLawrenceUS

Josh Hutchersonról - szintén szokásosan - a Késik a Szüret forgatásáról illetve annak szünetéből láthatunk képeket. A cigis képek engem megleptek. És bármilyen gáz ezt leírni, de még jól is áll Josh kezében a cigi. Ehh.



 
Forrás és még több: JoshHutchersonNews ITT és ITT

Liam Hemsworth is megjelent ám az MTV Movie Awards-on, bár valamiért róla leginkább a kulisszák mögött készült kép, de azért onnan is hozok párat ízelítőül és a vizuális élményérték kedvéért. Döbbenetes módon Liam Kelly Osborne-nal az oldalán jelent meg, remélem, nem gondolják ezt ők ketten komolyan, mert ha igen, akkor nagyon ki vagyok akadva Liam igénytelen ízlésére.

Forrás: GettyImages

Natalie Dormer két címlapon is látható a közeljövőben. Egyrészt a Stylist Magazin áprilisi számának címlapján, másrészt a VVV Magazin tavaszi különszámának címoldalán. A színésznőről mindkét esetben készült fotósorozat is, ezekből is mutatok pár képet:


Forrás és még több: Hunger-Games.net






Elizabeth Banks-szel két új előzetesünk is van és egyik sem a Tökéletes Hang 2. részéé, szóval a színésznő most is több vasat tart a tűzben.

Új előzetese jelent meg a Beach Boys frontemberéről szóló Love &Mercy című filmnek. A film az USÁ-ban június 5-től látható, magyar megjelenésről nem tudok.


A másik film címe Every Secret Things, amelyben Elizabeth Banks egy Nancy Porter nevű nyomozót alakít, akit még mindig kísérti annak egykori emléke, amikor nem tudta megmenteni egy ellopott kisgyerek életét két fiatal lány kezéből. Nyolc évvel később, közvetlenül azután, hogy az akkori két lány (Dakota Fanning és Danielle Macdonald) kiszabadul a fiatalkorúak börtönéből, ismét eltűnik egy kisgyerek. Porter és társa (Nate Parker), versenyt futnak az idővel, hogy megakadályozzák, hogy a történelem megismételje önmagát. Amint azonban nyomozni kezdenek a lányok és családjaik után, kiderül, hogy titkok sűrű szövevénye hálózza be őket, különösen az egyik lány, Alice anyját, aki mindent megtesz, hogy megvédje lányát és ettől a dolgok még izgalmasabbá válnak.
A film magyar megjelenéséről ezúttal sincs hír, ám az előzetes szerint (is) izgalmas filmre számíthatunk.


Alan Ritchson (Gloss a Futótűzből) az I Can Do This május 26-i adásában lesz majd látható. A műsorban mindenféle extrém dolgot kell végrehajtani és a mi egykori szereplőnk meg is próbálkozik majd vele. Íme a műsor reklámja:


Alexander Ludwig (Cato az Éhezők Viadalában) a Vikingek 3. évada fináléjának promójában látható. Klassz:


Egymondatos híreink röviden alrovatunk is jelentkezik:
  • A TIME magazin a Coin elnök asszonyt is alakító Julianne Moore-t a 100 legbefolyásosabb emberének listán sorolta fel. Nem is ragoznám, nem kell ezt magyarázni.
  • A The Hollywood Reporter a 30 legerőteljesebb Hollywood-i producer között említi meg Nina Jacobsont, a sorozat producerét is!
  • Sam Claflin új szerepet kapott. Legközelebb Lissa Evans Their Finest Hour and a Half című regényének filmadaptációját forgatja majd. A történet egy 1940-es években játszódó romantikus vígjáték lesz, amelynek forgatása nyár végén kezdődik majd el.
  • Stanley Tucci is új szerepben lesz látható, őt a Szépség és a Szörnyeteg valódi színészekekel játszódó új feldolgozásában láthatjuk majd, mégpedig egy Cadencza nevű új karakter szerepében. A film főszereplői Emma Watson és Dan Stevens, további szerepekben pedig Luke Evans, Ian McKellen, Emma Thompson és Ewan McGregor is láthatóak lesznek majd. 
  • Stanley Tucci egyébiránt épp a napokban írt alá a Fortitude című sorozat 2. évadára is.
  • Bruno Gunn (Brutus a Futótűzben) szintén új szerepre szerződött: ő a Man of Action szintén élő szereplős feldolgozásában szerepel majd Tyler Ross, Lauren Velez, Reno Wilson és Kim Coates társaságában.

3 megjegyzés:

  1. Hát, én Liam ízlésére Miley óta ki vagyok akadva...

    VálaszTörlés
  2. Josh-ról pár hete láttam először egy másik dohányzós képet. Kíváncsi lennék, hogy vajon rendszeres dohányos-e, ha igen, eddig elég jól leplezte, szinte sehol nem lehetett látni eddig nyilvánosan.

    VálaszTörlés