2015. április 12., vasárnap

Innen-onnan

Ma Liam Hemsworth-szel kezdünk, mert úgy döntöttem, hogy megérdemlem. És persze minden Liam rajongó olvasóm is :) És mert Liam szörfölt plusz Men's Health fotósorozatos képei is vannak. Mély sóhajok következzenek.


Forrás: UK EOnline



Forrás: @FR_HungerGames

Josh rajongói se érezzék úgy, hogy elhanyagolom őket, vagyis Josh, akiről a Késik a Szüret forgatásáról érkeztek a múltkorinál lényegesen közelebbi képek.


Forrás és még több: RealOrNotRealNews

A főszereplő hármasból természetesen Jennifer Lawrence sem maradhat ki, őt a Joy forgatásán kapták le.

Forrás és itt is van még több hasonló: Jennifer Lawrence US

Ígértem, hogy beszámolok Willow Shields és Mark Ballas Dancing With The Stars-béli kalandjairól és örömmel mesélhetem, hogy a páros még mindig versenyben van, bár erről a héten egy Éhezők Viadala vonatkozású képet láthattatok is. Én azért visszakanyarodnék egy héttel előbbre is, amikor is  a latin hét jegyében Paso Doble-t táncolt a páros. Mondjuk Willow ruhája itt is erőteljesen hajaz Katniss első interjús ruhájára, de igazából a Jég és Tűz ellentétének allegóriája áll a műsorszám hátterében:


Ezen műsor kapcsán Willow az E-Newsnak beszélt arról is, hogyan fogadja a környezete és Jennifer Lawrence Willow ezen műsorban való szereplését:

"Nagyjából mindenki azt kérdezi, 'De hogy jött ez az egész? Úristen, hisz Te táncolsz!' Jen például - rá valló módon ezt mondta: 'Úristen, én félnék részt venni ebben.' De mindenki nagyon izgatott."

Így van, mi is nagyon izgatottak vagyunk, hisz minden idők legfiatalabb Dancing With The Stars szereplője jól állja a sarat. Pont erről beszélt Willow is a 4. heti műsorszámuk felvezetőjében, hogy az Éhezők Viadalában is ő volt a legfiatalabb és itt is, de számára nem számít a kora, ő csak küzd :) Íme a 4. heti előadásuk, abban a bizonyos 12. körzetbeli szerelésben, a Coldplay Atlas című számára, amelyre ráadásul a zsűri által adható 40 pontból 39-et meg is szerzett a páros. :) Közvetítésünk a legközelebbi alkalommal is folytatódik, reméljük legalábbis.






Julianne Moore kapja az április 20-23. között megrendezésre kerülő Cinema Con Vanguard (Award) Díját. A rendezvnyen nem csak ő az egyetlen Éhezők Viadala díjazott, hiszen Francis Lawrence Az Év Rendezője, Elizabeth Banks pedig az Év Feltörekvő Filmese díjával gazdagodik majd.





Új közös projektbe fog az Éhezők Viadala filmes gárdája, akik nem kisebbre vállalkoznak, mint az Odüsszeia filmvászonra adaptálása.

Úgy tűnik, hogy a brigád nem kevesebb, mint Homérosz egyik legnépszerűbb eposzát dolgozná fel, vagyis Odüsszeusz történetét. Aki nem ismerné az Odüsszeiát, annak annyit érdemes tudni róla, hogy a Trójai csata után keveredik el Odüsszeusz a görög seregektől, s olyan elképesztő kalandokban vesz részt, és olyan mitológiai karakterekkel találkozik, mint a szirének, a küklopszok, a boszorkányok, és még sok mással. Közben a halálhíre családját fenyegeti és ki kell tartaniuk otthon, amíg nem ér haza Odüsszeusz.

A Deadline szerint a Lionsgate Francis Lawrence-t ültetné a direktori székbe, míg Peter Craig-től várják a forgatókönyvet, s természetesen Nina Jacobson lenne a producer. Eddig Lawrence rendezte az összes Éhezők Viadalát, kivéve az első részt, míg Craig az eleje óta tagja a stábnak. A terv az, hogy ha lecsengett Az éhezők viadala, akkor egyből neki is kezdenének, ami nagyjából jövő év elejére esik majd. Forrás: CineStar

Mondjuk bennem felmerül a kérdés, hogyha Nina és Francis is, plusz még a Kiválasztott forgatókönyvírója is egy ilyen hatalmas kaliberű munka felé kacsintgat, ráadásul rögtön jövő év elején, akkor vajon lesz-e valami a sokat vitatott, ugyanakkor sokat is emlegetett Éhezők Viadala folytatásból. Kiderül, de ha ez összejön nekik, akkor szerintem, nem lesz folytatás-veszély.

Van egy karakterposzterünk és egy stillünk is a Kiválasztottban Polluxot alakító Elden Hensonról, ezúttal a Daredevil című sorozat kapcsán:


Forrás: @ QuarterQuellOrg

2 megjegyzés:

  1. Én most ovastam az Odüsszeiát és tényleg elég komoly feladat lenne filmre vinni. Remélem, hogy tényleg megcsinálják, én nagyon örülnék neki és legalább nem kellene majd aggódnunk, hogy folytatnák/elrontanák a THG-t valamivel.

    VálaszTörlés
  2. Az Odüsszeiát én is szerettem a gimiben, sőt még az a régi film is úgy-ahogy tetszett, szóval egy frissebb mai feldolgozásnak én mindenképp örülnék. :) Plusz valóban, így talán elvetik az Éhezők Viadala folytatását (aminek én örülnék) ...

    Josh új filmjére is kíváncsi vagyok! Pont a napokban sikerült megnéznem a Paradise Lost-ot, ugyanis végre készült hozzá magyar felirat. :) Aki még nem látta és kedveli Josh-t, annak csak ajánlani tudom, mert nagyon jó! :) ~ SPOILER ~ Bár a végén elszomorodtam, ugyanis meghal :( , és én ilyen szerepben még nem láttam, meg ha jól tudom nincs is több ilyen jellegű filmje. ~ SPOILER VÉGE ~

    VálaszTörlés