2015. április 7., kedd

Bréking! Cseréli a Pro Video a hibás fordítású Kiválasztott 1. rész extra DVD-t

No, minden jel arra mutat, hogy van még igazság a Földön és van remény (ugyehogy soha ne hagyjon el??? :), hogy normális minőségben kaphatjuk meg a rengeteg amatőr fordítási hibával megjelent Kiválasztott 1. rész duplalemezes verziójának extra lemezét. A Pro Videó egyik rajongótársunknak adott válasza legalábbis erre enged következtetni. A forgalmazó egyébiránt már korábban is jelezte a panaszosoknak, hogy intézkedik a DVD ügyében, de eddig nem volt elképzelés arról, hogy milyen formában. Most ennyit tudunk:


Hogy ez a személyes átvétel mit jelent, azt még nem tudni, de remélem, a Pro Videó ezzel kapcsolatban is idővel ellát majd minket információval. Ha valaki megtud bármilyen további részletet (hol, mikortól és milyen feltételek mellett kaphatjuk meg a cserelemezt), az kérem, jelezze az oldalsávban is megtalálható hungergames@mailbox.hu címen, de én is tervezem, hogy megkeresem őket ez ügyben, hiszen közületek többeteket érint a dolog!

10 megjegyzés:

  1. Hát én kíváncsi vagyok, hogy a 15-én megjelenő Blu-Ray lemezeken vajon milyen minőségű extrák lesznek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem normális lesz a fordítás, vagy új lemezeket készítenek a hiba felfedezésétől kezdve, addig, maíg kb. 3e Ft nem lesz a BD, mert akkor veszem majd meg. A HG 1-2 BD megérte az 5-öst, de ez a film gyengébb lett.

      Törlés
  2. Ha én rendeltem, akkor mit tudok csinálni??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre írtam, hogy még utánajárok, ki milyen formában tudja majd becserélni a DVD-t.

      Törlés
  3. A Blu-Ray kiadáson már a javított változat lesz vagy azon is az elszúrt, Ancsi? A BD-t tervezem megvenni, de ezért a feliratozásért nem fogok közel 7.000 Forintot kifizetni (pedig az első kettő BD-n van meg...).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről nincs infóm egyelőre sajnos...

      Törlés
    2. Engem most már az kezd megint izgatni, hogy 15-én egyáltalán kiadják-e. :/ Mert egyes oldalakon még ma is az van írva, hogy 2 hét múlva elérhető...

      Törlés
    3. Hát, most megnéztem a DVDBluy-Ray oldalát és ott is az van kiírva, hogy további csúszás várható. Sajnálom :(

      De hátha azért van, mert jeleztük a fordítási hibát és a BD-n már a helyes szöveg szerepel, így nem kell azzal is még egyszer dolgozniuk, illetve nem lesz macera vele. Bízom benne legalábbis...

      Törlés
    4. Hát ha a fordítási hibák javítása miatt csúszik, akkor megértem és elfogadom. Remélem én is, hogy így van. Csak már olyan érzésem van néha, hogy sose fog a kezembe kerülni... :(

      Törlés
  4. Köszi a választ! :)
    Ha javított felirattal adják ki, akkor megéri várni rá! Ha elszúrják, biztos kapni fognak tőlem egy "kellemes" levelet. :) Az emberek talán annyit elvárhatnak, hogy az általuk kiadott több ezer forintért cserébe minőségi anyagot kapnak. Ugyanez igaz a duplalemezes DVD változatra is.

    VálaszTörlés