2012. december 8., szombat

Újabb elismerések az Éhezők Viadalának

Az egyik az ún.  brit "gyerek-Oscar", a BAFTA díja, amelyről itt írtam korábban, és bár tudtam, hogy november 25-én van a díjátadója, aztán nem volt róla hír a kinti rajongói oldalakon. Utánanéztem, és tudtam, hogy a film bezsebelte a díjat, de mivel az utóbbi időkben hemzsegtek a hírek, így nem írtam róla külön. Most azonban megjelent egy remek videó a díjátadóról, amelyben bemutatják a jelölteket, kihirdetik a győztest, és közlik, hogy sajnos a díjazottak (Gary Ross rendező, Nina Jacobson és Jon Kilik) nem tudtak részt venni a gálán, de a díj majd eljut hozzájuk. Íme a videó:



A másik elismerést az Éhezők Viadala Facebook alkalmazása szerezte meg, amelyet az Entertainment App Award-on díjazták a Legjobb IP-alapú Mobil Játék kategóriájában:



A Hunger Games Adventures eredetileg tavaly februárban jelent meg Facebook alkalmazásként. A játék - több mint 5 milliós letöltésével - nagy sikert aratott, és az 5 legjobb kalandjáték közé sorolták a Facebook-on, ezért tavaly szeptemberben, megkérték gyártóját, a Funtactix-ot, hogy készítsen egy iPad-es verziót. Alig néhány nappal megjelenése után a játék az iTunes Alkalmazásai közül az egyik legnépszerűbbé vált.

- Hihetetlen látni, hogy játékunk egy olyan kapoccsá vált, amely egyesíti a könyvek és a filmek rajongóit. Ez lehetőséget biztosít az írónőnek, Suzanne Collinsnak, hogy állandó kapcsolatot tartson fenn rajongótáborával - nyilatkozta Yaron Leifenberg, a Funtactix egyik alapító partnere. - A játékot még éveken át heti rendszerességgel fejleszteni és frissíteni fogjuk, lehetőséget biztosítva ezzel a rajongóknak, hogy még sokáig élvezhessék az Éhezők Viadala csodálatos világát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése