2012. december 15., szombat

Jennifer Lawrence a Golden Globe jelöléséről

Több nyilatkozat is napvilágot látott a napokban Jennifer Lawrence-től (és a többiektől is) Golden Globe jelölése kapcsán, most ezekből hozom az MTV cikkét, amelyben a Futótűz forgatásába is röpke bepillantást nyerhetünk:

A legutóbb kiadott jelenetfotó/kulisszák mögötti kép a Napos oldalból

- Fogalmam sem volt róla [hogy jelöltek a Golden Globe-ra]. - mondta Jennifer Lawrence egy exkluzív interjúban, amelyre az Éhezők Viadala: Futótűz forgatásának szünetében került sor. - Az ügynököm hívott fel hajnali fél 6-kor, én meg azt hittem, leégett a forgatási díszlet, vagy meghalt Josh vagy ilyesmi. Fel sem fogtam. Annyira fáradt voltam.

Most, hogy végre felébredt és magához tért, Lawrence végre teljességgel tisztában van azzal, hogy Golden Globe díjra jelölték a Legjobb színésznő kategóriában a Napos oldal című filmjében mutatott színészi teljesítményéért. A Napos oldal David O. Russell rendező romantikus vígjátéka a bipoláris férfiról, Pat-ről (akit Bradley Cooper alakít), aki megismerkedik a nemrég megözvegyült Tiffanyval (Jennifer Lawrence), aki Pat életének fontos részévé válik. A film, Jennifer jelölésén kívül még három kategóriában esélyes a díjra. 

- Csodálatos. Ez egy olyan hihetetlen szerep. - mondta Lawrence a jelöléssel kapcsolatban. - Minden vér, verejték és könny megérte, amit áldoztunk ezért a filmért, és nagyon sokat jelent számunkra, osztozhatunk ebben egymással. David és Bradley is megkapták a megérdemelt elismerést. Olyan jó, hogy ezt másokkal is megoszthatjuk.

Lawrence azonban azt is elmondta, hogy ő nem az a típus, aki túl sokat foglalkozna a díjakkal és jelölésekkel: - Az a trükköm - és nem is tudom, trükk-e ez igazán, vagy a személyiségem része, amiről nem tehetek - hogy nem sokat agyalok ezeken.

Akkora azért mégsem volt a meglepetés, hogy Jennifer egész nap a Napos oldal-jelölését ünnepelje, ehelyett keményen dolgozik a Futótűz forgatásán. Lawrence még nyolc napig forgatja az Éhezők Viadala folytatását, és a mai napon többek között ölni-vagy-halni módban kell Katnisst alakítania. 

- Nyakig sáros vagyok, most iszok egy kávét, aztán később irány vissza a mocsárba. Alapvetően épp azt teszem, amit ma a többit díjra jelölt is tesz. - viccelődött. - Mind együtt gázolunk a mocsárban.
Forrás: MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése