2012. december 12., szerda

Megvan a Futótűz filmzenei albumának első előadója?

Brutálisan messze vagyunk még attól, hogy komolyan vagy legalábbis biztosra lehessen venni filmzenei albummal kapcsolatos információkat, de egy nemrégiben megjelent interjúban a We The King frontembere, Travis Clark arról beszélt, hogy tárgyalásban vannak az "Éhezők Viadala embereivel", hogy egy számuk felkerülhessen a filmzenei albumra. Azonban még ha fel is kerül, nincs garancia rá, hogy a filmben is hallható lesz, gondoljunk csak az Éhezők Viadalára, ahol a film megjelenése után derült ki/tudatosodott számunkra, hogy az az album csak egy a film által ihletett társalbum, a számok egyáltalán nem, vagy csak a stáblista alatt hallhatók a filmben... De íme a szóban forgó cikkrészlet:


A We The King következő sikere egy filmzenei albumon való részvétel lehet. 

[A zenekar egyik tagja, Travis] Clark The Art of War című száma, amelyet az együttes az Éhezők Viadala folytatása, a nagy várakozás övezte, jövő novembertől látható Futótűz számára rögzített. 

- Tárgyalunk az "Éhezők Viadala" embereivel, és jelenleg úgy tűnik, minden rendben van. - mondta Clark. - Egy ilyen kaliberű mozifilmben viszonthallani a számunkat, hihetetlen dolog lenne.

Egyébként Ti kid hallanátok szívesen a Futótűz filmváltozata alatt vagy egy film ihlette társalbumon?

4 megjegyzés:

  1. Én nem bánnám, ha ugyanaz lenne a felállás, mint az első filmnél. Persze először furcsa volt, hogy nem hallottam semmit a score albumon kívül, mert számítottunk rá, hogy lesz. De valahogy jobban illett a film hangulatához, hogy csak score volt illetve, hogy valahol még az sem(pl: aratásnapi ünnepség). Sokkal nagyobb hatást ért így el. A score albumot meg nagyon várom (húúú, de messze van az még...) pláne, hogy JNH készíti :)

    Ha meg lesz társalbum, akkor a Maroon 5, The Civil Wars és az Arcade Fire visszatérhetne ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem a felállással volt gondom, hanem, hogy nem volt ez annyira hangsúlyozva. Mert ha jól rémlik, Barni pl. (véletlenül?) megtalálta egy cikkben, hogy ez nem ST, hanem Companion album, én azonban sok kinti felháborodott megjegyzést is olvastam, akik nem értették, hol vannak a számok.

      És bár érdekes, hogy az Alkonyat filmeknél bejövősek szoktak lenni az ST számok is, itt nekem sem hiányoztak (amúgy), a score-ral kapcsolatban meg ugye egyetértünk :))

      Ha pedig az Arcade Fire képes saját maga nyomába érni (Abraham's Daughter!!), akkor én is várom őket vissza!!! Oks, a Civil Wars Kingdom Come-ja is tetszett, viszont én kifejezetten nem ragaszkodnék Taylor Swifthez... ellentétben mondjuk sokakkal.

      Törlés
  2. Remélem sikerül összehozni valami ütős, hangulatos kis albumot, még akkor is, ha úgy ,,lesznek benne" a filmben, mint a az Éhezők Viadalában. Én mondjuk nagyon szerettem a Safe&Sound-ot, szóval akár a The Civil Wars is közreműködhetne megint:)

    VálaszTörlés
  3. Az Arcade Fire-ben is egyetértek abszolút!:D

    VálaszTörlés