2015. szeptember 19., szombat

Visszaszámlálás: Alig két hónap a Kiválasztott 2. rész mozis megjelenéséig

Ebben a hónapban nehezen indult be a promó, de aztán végül most az utolsó héten bekezdett a Lionsgate és csak úgy ontotta a promóanyagokat. Ezzel együtt még mindig úgy vélem, a Lionsgatenagyon sokáig aprópénzre váltotta a promót a Kampánymorzsákkal, ami dühítő, mert valamit csak-csak dobált, de ezek önmagukban annyira nem voltak izgalmasak.
Nekem nagyon hiányoztak már a jelenetfotók, de végül a héten abból is dömping volt, de a soundtrack infók viszont még mindig nincsenek. Persze az sem kizárt, hogy mivel a soundtrack úgysem hallható a filmben, ezért nincs jelentősége, ezért sem hallunk róla. Nézzük, miből éltünk az elmúlt hónapban:
  • A héten végre kiderültek a film nagyobb premierdátumai. Eszerint a világpremiert ezúttal november 4-én rendezik Berlinben, komolyabb bemutatóra és megjelenésre lehet számítani november 5-én Londonban, november 9-én Párizsban és november 16-án Los Angelesben.
  • Kaptunk egy Prim tiszteletére szóló előzetest, ami valójában inkább egyfajta visszatekintő videó a sorozat testvérpárjáról, ami nagyon szép és megindító lett. Feliratos verzió ITT
  • A hiánypótló jelenetfotók EBBEN a bejegyzésben láthatóak.
  • Érkeztek azért sorra a befejezést körüljáró cikkeket és egyre jobbak, bővebbek is vannak közöttük. Olvashattunk már egy cikket az Entertainment Weeklyből, volt egy végül egészen komolyan kibővített cikk a FILMINK-ben, sőt onnan több interjút is olvashattunk: Liam Hemsworth-szel és Nina Jacobsonnal is. Jennifer Lawrence-szel a New York Timesban jelent meg komolyabb interjú, a napokban pedig olvashattátok Sam Claflin Men's Health interjúját is. Akadt egy rövid cikk a filmről az Empire magazinban is szóval, ebből a szempontból tényleg nem panaszkodhattunk. 
  • Az elmúlt időszak másik komolyabb promóanyaga kétségtelenül a Snow elnök Bukása poszter volt, amit a sorozat utolsó kötetének megjelenése 5. évfordulója alkalmából kaptunk. Volt körülötte felhajtás és minden izgi, ami csak kell.
  • A Kiválasztott 2. rész mozis előzetese is elkészült szinkronosan, sőt adják is a mozikban, én magam is belefutottam a Tűzpróba filmváltozata előtt.
  • A Kampánymorzsák mellett a sorozat utolsó filmjéig hátralévő utolsó 100 napban (bár szerintem itt kimaradt egy nap) minden nap megoszt a Lionsgate egy-egy, a sorozattal kapcsolatos érdekességet, ezeket 10-esével összegyűjtve olvashatjátok. 



5 megjegyzés:

  1. Meglepő, hogy a zenei társalbumról még mindig nincs semmi, ahhoz képest, hogy tavaly mennyire beharangozták Lorde-ot.

    VálaszTörlés
  2. Én is láttam a Tűzpróba előtt. :) Tényleg kár hogy még nincs semmi hír a soundrackról. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz! :(
    Bori

    VálaszTörlés
  3. Mostanàban nem nagyon tudtam figyelni az oldalt,de ugye jòk az informàcióim,a magyar "premier" nov. 19?

    VálaszTörlés
  4. Tűzpróba előtt én is láttam a 2. előzetest, ami nem is meglepő, viszont utána jópáran elkezdtek fütyülni a teremben fecsegőposzáta módra, sokan nevettek. :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Nálunk sajnos semmi ilyen nem volt.
      Bori

      Törlés