2015. szeptember 22., kedd

10(0) Éhezők Viadala tény, 4.

Avagy egy újabb csokorra való érdekesség a sorozat elkészültével kapcsolatban. Aztán lassan visszatérek lélekben is, és igyekszek izgalmasabb anyagokat is hozni: pl. van raktáron Josh és Liam interjúm is :)
  1. Nina Jacobson elmondása szerint Jennifer Lawrence meghallgatása olyan nagy hatású volt, hogy elsírták magukat. Ez volt az a pillanat, amikor tudták, hogy ő kapja meg Katniss szerepét.
  2. A 12. körzet a legszegényebb és az van legtávolabb a Kapitóliumtól.
  3. A 12. körzet lakói ruháinak tervezésekor a jelmeztervezők az 1900-1950 közötti szénbányászok ruháit vették alapul.
  4. A Futótűz volt a legnagyobb bevételre szert tevő film Amerikában 2013-ban.
  5. A Futótűz legtöbb jelenetét egy Panavision C nevű kamerával rögzítették, amelynek lencséi még az 1960-as évekből származnak.
  6. A Kiválasztott 1. részében látható Snow elnök rezidenciájában játszódó jeleneteket egy igazi kastélyban forgatták Franciaországban.
  7. A Kiválasztott 1. részének készítésekor a tervezők többféle madarat tanulmányoztak, hogy a filmben szereplő Fecsegőposzáták igazinak tűnjenek, ne feltétlenül aranyosnak.
  8. Hogy a Kiválasztott 1. részében szereplő kórházas jelenet még életszerűbb legyen, a produkció egy vödör döglegyet vásárolt.
  9. Natalie Dormer ötlete volt, hogy Cressidának ne az egész feje legyen leborotválva, csak a fele.
  10. New Yorkban az Éhezők Viadala Kiállítás 7 teremben, 16 beállított jelenetben több, mint 1000 kelléket mutat be a sorozat filjeiből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése