2015. szeptember 15., kedd

Liam Hemsworth szerint a Kiválasztott 2. rész a legjobb Éhezők Viadala film

Liam Hemsworth Josh Horowitz-nak beszélt az utolsó Éhezők Viadala filmről.

Ketyeg az óra és közeleg a nap, amikor végre mi is láthatjuk Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részét, az utolsó Éhezők Viadala filmet, amely egyre közelebb és közelebb van. A rajongók már alig várják, hogy láthassák a Panemben zajló harc utolsó fejezetét, ám néhány szereplő már látta a közelgő filmet.

Liam Hemsworth, aki a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon promotálja következő filmjét, a The Dressmakert, amelyben Kate Winslet oldalán látható, egyike ezeknek. Igen, Gale-nek komoly összeköttetései lehetnek!


Mindenesetre azt mondja, nagyon jó lett a film!
- Már láttam. - mondta az MTV News.nak. - Nagyszerű. Szerintem a legjobb az összes közül. Sokkal több benne az akció, az biztos. Szerintem az elejétől a végéig dúl benne az akció. Végig úgy érzed, bárki bármikor meghalhat. Akár mindannyian, vagyis a feszültség már a szokásosnál is sokkal erőteljesebb lesz.

Hemsworth nem fejthette ki gondolatait részletesebben, nehogy eláruljon valami fontosat, de azt elárulta, hogy megrohanták az érzelmek, amikor nézte az utolsó vágott verziót.
- Nem arról van szó, hogy érzelmes lett volna [a film]. - Most már egyértelműen vége ennek az egésznek, de itt van nekem barátként Jen és Josh, többet pedig nem is kérhetnék. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, és bármikor visszatekintek majd erre az időre, nagyszerűnek fogom látni.

Könnyek. Már érezzük is, amint kicsordulnak a szemünkből.
Forrás: MTV News

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése