2015. szeptember 23., szerda

Josh Hutcherson Yahoo! Singapore interjú

A Yahoo szingapúri kiadása beszélgetett Josh-sal az Escobar: Paradise Lost kapcsán, de természetesen az Éhezők Viadala és néhány más jellegű kérdés is felvetődött. Ezeket a részleteket hozom most. Szeretni fogjátok, Josh megint nagyon éretten felel a kérdésekre. :)



A Kiválasztott 2. része novembertől látható a mozikban. Mi fog hiányozni legjobban a produkcióból?
Ez volt a leghihetetlenebb mozis élményem és életemnek is nagyon fontos része volt. Olyan sok nagyszerű emberrel ismerkedhettem meg! Itt rengeteg emberről van szó, több százról és mindenki, aki részese volt ezen filmek készítésének, hihetetlen volt. Nagyon sok közeli barátra tettem szert, akiket kincsként fogok őrizni életem hátralévő részében.
Persze fogunk még együtt lógni és találkozni, de az már nem lesz ugyanaz. Nem lesz ugyanaz a helyzet, ugyanaz a hangulat, ami szomorú. De azért sok mindent várok örömmel.

Más volt az utolsó jelenetek forgatása?
Ó, istenem, igen, mindenki sírt! Francis Lawrence, akiről nem is gondoltam volna, hogy egyáltalán vannak könnycsatornái, zokogott a kamerák mögött, de mindenki meghatódott. Nagyon érzelemdús időszak volt ez, és a sajtókörút valószínűleg még keményebb lesz. Valószínűleg az lesz az utolsó alkalom, amikor így nagyobb csapatban többen együtt vagyunk, aztán vége. 

Már beszélgettünk korábban az első Éhezők Viadala filmet követően, akkor azt mondtad, reméled, hogy a film nem lesz túl nagy hatással az életedre és a karrieredre. Erre számítottál?
A rajongótáborral kapcsolatos jóslatok túlzásnak bizonyultak. Akkoriban sokan mondták, hogy "Élvezd ki a dolgokat, amíg csak lehet, mert aztán évekig be leszel zárva a szállodai szobádba." Az az őrült figyelem azért soha nem következett be.

De azért voltak sikoltozó rajongóitok?
Nem igazán. Talán a premiereken és a Comic Con-okon, amikor Jenniferrel és Liam-mel voltam, ők többet kaptak belőle mint én. (nevet) Soha nem követett őrült rajongók hada az utcán. Az élet megszokott mederben megy tovább.
Mondjuk ez az Alkonyatos időszak után volt közvetlenül, ezért lehetett, hogy ugyanazt a reakciót várták ezzel a filmmel kapcsolatban is. De ha összehasonlítjuk, akkor az Éhezők Viadala nagyon más [mint az Alkonyat] és ezt a közönség is gyorsan felismerte. A sajtó is, így nem volt olyan nagy a nyomás. 
De én mindig azt mondogattam magamnak, hogy ha egy ilyen kaliberű film ekkora árnyékot vet rám, akkor nagyon fontos, hogy a filmen kívül megmaradjak az, aki korábban is voltam. 

Ilyen lazán tekintesz a hírnévre?
Soha nem érdekelt, mit gondolnak rólam az emberek. Úgy értem, teszem a dolgom, és ha ez bejön az embereknek, az klassz. De ha nem értenek vele egyet, hát sajnálom, én azért nem fogok megváltozni, hogy más boldog legyen. 
Nyilván vannak dolgok, amikről nem akarok beszélni, és ha megkérdeznek, én pedig nemet mondok, az rossz érzés lehet. De én mindig udvarias vagyok és csak mellékesen közlöm, hogy "Nem" és lépek is tovább. 
Minél ellenségesebb az ember ezzel az egésszel szemben, annál ellenségesebbek lesznek vele szemben mások. Ugyanez a helyzet a lesifotósokkal és a riporterekkel, ha az ember kedves és figyelmes, akkor szerintem nem lesz semmi gond. 

Jennifernek azért megvannak a maga gondjai.
Ő a legklasszabb csaj, akit valaha ismertem és összességében nagyon hasonlít rám. Legtöbbször nem érdeklik ezek a dolgok. Jennifer nagyon hétköznapi, nagyon ritka, hogy az ember olyasvalakivel találkozzon, aki ennyire tehetséges, szép, szerény, és közben ami a szívén, az a száján. Durva, miket híresztelnek róla, de ő nem foglalkozik ezekkel.


Kilenc éves korod óta színészkedsz. Volt rá példa, hogy ki akartál szállni, hogy átlagos gyerekkorra vágytál?
Egyáltalán nem volt ilyen. Olyan lehetőségeket kaptam, olyan dolgokat csinálhattam, amik bármikor simán verik az átlagos gyerekkort. Amikor megkérdezik tőlem, nem hiányzott-e, hogy átlagos gyerekkorom legyen, nem akarok hétköznapi életet.
Mindig olyasvalaki voltam, aki másképp akarta csinálni a dolgokat. Amikor mindenki átlagos akar lenni és be akar illeszkedni, én ki akarok tűnni, valami különlegeset akarok csinálni, a magam módján akarom csinálni a dolgokat. Amikor megkérdezik tőlem, hogy "De miért?", én visszakérdezek, hogy "Miért ne?"
Sok múlt a neveltetésemen. Halálosan szeretem a szüleimet, ők a világ legjobb szülei. Szerintem azért gondolkodom így, mert ők így neveltek. Nagyon fontos számomra, hogy a család mindig életem része maradjon. És az is, hogy tudatában legyek, hogy én csak egy vagyok a sok közül és bármennyire is istenítik az emberek a színészeket, én csak a dolgomat teszem, én csak boldog szeretnék lenni, mint bárki más.
A családom mindig a helyes irányba próbált terelni. Anyukám sosem a menedzserem volt, hanem mindig az anyukám maradt. És ez volt a legfontosabb. Amikor látom, hogy valahol az anyuka a menedzser, akkor ott nehéz különbséget tenni, hogy mi a legjobb a gyereknek szakmailag és a személyisége szempontjából. Nekem voltak képviselőim és megvoltak a szüleim is.

Volt B terved a színészkedésen kívül?
Soha nem volt B tervem, még most sincs. A mindent vagy semmit híve vagyok. Ez is úgy volt, hogy vagy ez vagy semmi, soha nem is volt más dolog, amivel szívesen foglalkoztam volna. És mivel így volt, soha nem adtam fel. Az a dolgom, hogy hitet sugározzak és sminket viseljek. És imádok utazni, azért pedig sokat kell tenni. Ha majd egyszer nem akarom ezt csinálni, azonnal abbahagyom. De nem akarom abbahagyni, ezzel akarok foglalkozni.

Milyen céljaid vannak a jövőre nézve?
Nagyon szeretnék írni, rendezni és producerkedni. Azt hiszem, most mindennél jobban vágyom erre. Izgatottan várom, mi vár rám ebben a világban.
De gondoltam már arra is hogy tanuljak, de színészképzőbe nem mennék, hiszen már színészkedek, szóval annak nem lenne értelme. Abból merítek, amit csinálok. De nagyon érdekel a pszichológia és a szociológia, szóval ilyenek.

Majdnem megkaptad a legújabb Pókember feldolgozás főszerepét, amit végül Andrew Garfield nyert el.
Már csak három srác volt rajtam kívül, nagyon közel voltam hozzá. És annyira szerettem volna, de mindennek megvan a maga oka. Úgy érzem, hogy ha az összejött volna, nem fért volna bele az Éhezők Viadala. Nem szerepelhettem volna két ilyen nagy franchise-ban.

Kivel szeretnél dolgozni egyszer a jövőben?
Nagyon szívesen szerepelnék egy két főszereplős darabban Ryan Goslinggal, nagyon odáig vagyok érte. Ő egy nagyon kifinomult színész, sok különböző jellegű előadásban.
És Emma Watsonnal is, mindig is majd megőrültem érte, és azért, amit a Harry Potter után csinált. Gyönyörű lány és különlegesen tehetséges.

Az Oscar-díj álom számodra?
Igen. (nevet) Az Oscar-díj hatalmas dolog - el sem tudom képzelni, milyen érzés lehet megnyerni, valószínűleg az legjobb érzés, amikor olyan emberek ismernek el, akiket Te magad is imádsz.
Egy év színésze díj hihetetlen lenne.
Forrás: Yahoo Singapore

3 megjegyzés:

  1. Hihetetlen ez a srác. Két lábbal áll a földön és szerintem jól csinálja. Nagyon jó cikk. Köszönöm Ancsi

    VálaszTörlés
  2. Hát nem véletlenül szeretem annyira ezt a srácot! Kb. egyidősek vagyunk, úgyhogy gyakorlatilag a filmjein nőttem fel. Már akkor nagyon szerettem a filmjeit is, hát meg igen jóképű csávó volt (van) 15 évesen (is), szóval én nagyon örülök, hogy nem volt átlagos gyerekkora és jó tudni, hogy ő sem bánta meg...:):)

    VálaszTörlés
  3. Köszi a cikket nagyon jó lett! Imádom Josht és nagyon aranyosan nyilatkozott Jenniferről! :) ^-^

    VálaszTörlés