2015. szeptember 30., szerda

6 perces Virtual Reality és 67 másodperces előzetes várható a Samsunggal való együttműködésben


Tegnap látott végül napvilágot a Lionsgate-Samsung együttműködésről szóló sajtóközlemény, de úgy vélem, hogy a teljes hivatalos szöveg helyett elég, ha a lényeget ismertetem.

  • Az előzetes 67 másodperces lesz és valóban az első hírek szerint október 2-4. között nézhetik meg először amerikai rajongótársaink a Best Buy üzleteiben.
  • Ez a 67 másodperces előzetes egy 6 perces Virtual Reality anyag része lesz, amely a nézőket Katniss útján viszi végig, amelyet VR-es formátumra konvertálnak.
  • Ezt a 6 perces, 360°-ban megtekinthető VR anyagot október 8-án a New York-i Comic Conon mutatják majd be és október 9-11. között ezt is megnézhetik a kintiek a helyszínen.
  • Elviekben a Mockingjay nevű alkalmazás beolvad az Our Leader The Mockingjay-be (tudjátok, amit tavaly augusztus 20-án közel félszáz város- és egyéb tájképpel promóztak) és - ha jól értem - erre frissítések is érkeznek. Emlékeim szerint nálunk az app nem volt elérhető, viszont nyugi, minden izgalmasságot kiteszek, ami valahonnan előkerül.
  • Az előzetes nline megjelenéséről nincs viszont még hivatalos hír, bízzunk a hétfőben. (Miután tavaly nem szivárgott ki, ezért most sem bíznék ebben, de figyelni fogok a hétvégén :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése