2015. szeptember 14., hétfő

Frissítve: Folyamatosan érkeznek a Kiválasztott 2. rész premierdátumok

Elviekben a mai nap során (USA idő szerint persze) Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Nina Jacobson és Francis Lawrence Twitter és Facebook profiljain osztják majd meg, mely helyszíneken és mikor lehet majd számítani a Kiválasztott 2. rész világméretű promókörútjára. A bejelentések a #MockingjayWorldTour utótaggal érkeznek majd.

Természetesen amint lesznek konkrét infók, mielőbb érkeznek majd ide is. Már itt is vannak!

Meg is érkezett az első hír egy klassz új stillel:
A Kiválasztott 2. rész világpremierje 2015 november 4-én Berlinben lesz !!

Ha lesz élőközvetítés, én itt leszek!! :)

A folytatásban: London, Párizs, Los Angeles!Londoni premier: 2015. november 5.


Párizsi premier: 2015. november 9.


Los Angeles-i premier: 2015. november 16.

//Szegény kintiek, de nem érdemlik ezt, hogy ennyire a végén legyen premierjük.//

Úgy tűnik, ennyi. A kintiek megjegyzései!
1. A most bejelentett premierek olyanok, amelyeken a teljes stáb (vagy legalábbis a fontosabb szereplők többsége) részt vesz majd. Nyilvánvalóan ezek olyan helyszínek, amelyek stratégiai szempontból fontosak a stúdió szempontjából. Egy-egy kisebb ország, pl. Belgium, Hollandia vagy akár Magyarországot is mondhatnám, nyilván nem ilyen.
2. Ezeket a premierdátumokat úgy próbálják meghatározni, hogy utazás szempontjából ne legyen túl kimerítő a stábtagok számára.
3. A bejelentetteken kívül lehetnek még kisebb premierek, a stábtagok közül egy-kettő részvételével, amire tavaly is volt példa (volt amin csak Sam Claflin, Elizabeth Banks vagy Willow Shields vett részt). Ráadásul 9.-e és 16. között elég nagy az űr, ott biztos történik még valami.
A New York-iakat azzal vigasztalják brit szerkesztőtársaim, hogy nekik tavaly is volt egy sajtórendezvény, amelyen a rajongók is kérdezhetnek, meg hogy New Yorkban biztosan lesz sajtótájékoztató. Azért szerintem is csúnya dolog, hogy nem Los Angelesben van a világpremier, illetve, hogy nincs New York-i nagy premier, mert akárhonnan nézem, mégis az USA-béli rajongótáraink csengetik ki a legtöbb pénzt a sorozatra.

Ami engem illet, próbálok a berlini és/vagy a londoni premier alkalmával élőblogolni, meglátjuk, mi lesz belőle... (Úgy értem, lesz-e kettő. Egy biztos. Mondjuk akkor már inkább a szerdai, a Berlin.)

17 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Dalma. Amint látom a többit, ki fogom tenni, nem kell élőközvetíteni, türelem. Más ablakban is dolgozom, most pedig felállok vagy fél órára, van ilyen :)

   Törlés
  2. Ja bocsi :) csak gondoltam írom :))

   Törlés
  3. Áááá, az van, hogy nyilván nálam is megy a Twitter, de közben mással is foglalkozom, ráadásul a kinti forrásom úgy tippelte, az első bejelentés után kell várni egy órát a másodikra, így nem is gyanakodtam. De már résen vagyok!!

   Törlés
 2. Az a Peetás still nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Király, hogy stilleket is adnak ki hozzá. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, élvezem az érkező still"áradatot" :)

   Törlés
 4. Berlinben lesz? De jó, német barátnőm akkor lehet, hogy elmegy :)

  VálaszTörlés
 5. Leállt a dolog. Vagyis a Twitter :O
  Facebook-on meg nincs több egyelőre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Illetve csak inkognitó ablakban érem el. Eszem megáll...

   Törlés
  2. De attól még új nincs. Nina Jacobson lenne, aki bejelenti a következő helyszínt rá várunk.

   Törlés
  3. Na, nem vagyok teljesen hülye, a kintiek is azt írják, hogy a Twitter webes felülete nem működik, ezért lehet, hogy Nina Tweet-je is várat magára.

   Törlés
  4. LooL. Nina is Los Angelest jelentette be :O

   Törlés
  5. Na Máté tévedtem xdd

   Törlés
  6. Látom :D
   ő amúgy megkaptad az utolsó mail-t amit írtam? Mert nem írtál vissza, de lehet hogy nálam volt/ van a gond, mert már másoknak is írtam, így lehet a rendszerben van a hiba.

   Törlés
 6. Juhúú, pont a szülinapomon indul be a buli! :P Nagyon jók az új stillek! :)

  VálaszTörlés