2015. szeptember 26., szombat

Elizabeth Banks: "Nyugodtan alhatnak a rajongók"

A sokoldalú színésznőről a BelfastTelegraph készített egy rövid interjút, amelyben az utolsó Éhezők Viadala film és a következő Tökéletes hang volt a téma.

Elizabeth Banks biztosította a sorozat rajongóit, hogy "nyugodtan alhatnak", Jennifer Lawrence az utolsó Éhezők Viadala filmben is lenyűgöző színészi teljesítményről tesz majd tanúbizonyságot.


Jennifer Lawrence, 2012, a sorozat első része óta alakítja Katniss Everdeen szerepét, az idei év végén Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. résszel azonban véget ér szerepe. Elizabeth Banks is hamarosan búcsút int a Viadalok kiemelkedő kísérője, Effie Trinket szerepének. Mindazonáltal a színésznő azt ígéri, a szereplőgárda az utolsó részben is kitesz majd magáért.

- Mindenki szomorú, mert még többre vágyunk. Nehéz lesz, amikor kialszik az utolsó gyertyaláng is, mert tudjuk, hogy többet már nem látjuk egymást [ebben a vonatkozásban]. - mondta a színésznő a brit Metro újságnak. - De nyugodtan alhattok, Jennifer minden reményeteket valóra váltja. 

Elizabeth nem csupán a dsiztópikus filmekben teljesít kiválóan, hanem sikeres rendezőként is bemutatkozott már. Ő rendezte és szerepelt is a 2015-ben bemutatott Tökéletes hang 2.-ben, miután az első filmben Gail szerepében láthattuk három évvel ezelőtt.
Az énekkórus történetének harmadik fejezete is érkezik majd a későbbiekben, ám Elizabeth Banks nem halmozott el minket a részletekkel.
- Nem szeretnék mondani semmit sem az elképzelésekről, mert még bármi változhat. - mosolygott. - Még csak nyolc hónap múlva kezdünk el forgatni. Addig még sok a teendő.
Forrás: BelfastTelegraph


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése